Pitya3 kérdése:
Mi van abban az esetben ha nem jelenek meg a hagyatéki tárgyaláson ? Nagyon gyengén látok ! Kaphatok büntetést ?
Figyelt kérdés
aug. 17. 18:11
2/8 anonim válasza:
Nincs büntetés, kiküldik levélben a határozatott.
3/8 anonim válasza:
Végig fog futni nélküled is. Annyi hátrányod lehet belőle, hogy a közjegyző előtt lehet egyezkedni (osztályos egyezség pl.), és ha nem jelensz meg, nélküled zongorázzák le az egészet.
4/8 anonim válasza:
Nem értem mi az összefüggés a gyengénlátás és a tárgyalás között. Valahogy a mindennapokban is kozlekedsz.
6/8 anonim válasza:
Nem kötelező megjelenned. Így is belefoglalják a határozatba, hogy téged mi illet az örökségből.
Viszont közjegyzőnek kell illetéket fizetni. Ha más is lesz ott, gondolom ők fizetik helyben, de gondolom átutalni is lehet nekik, ha te lennél az egyetlen örökös és nem tudsz elmenni. Amikor én voltam hagyatékin, készpénzben fizettünk a közjegyzőnek.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
aug. 20. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!