Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi van abban az esetben ha...

Pitya3 kérdése:

Mi van abban az esetben ha nem jelenek meg a hagyatéki tárgyaláson ? Nagyon gyengén látok ! Kaphatok büntetést ?

Figyelt kérdés

aug. 17. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Inkább írj egy meghatalmazást.
aug. 17. 18:20
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Nincs büntetés, kiküldik levélben a határozatott.
aug. 17. 18:20
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Végig fog futni nélküled is. Annyi hátrányod lehet belőle, hogy a közjegyző előtt lehet egyezkedni (osztályos egyezség pl.), és ha nem jelensz meg, nélküled zongorázzák le az egészet.
aug. 17. 18:26
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Nem értem mi az összefüggés a gyengénlátás és a tárgyalás között. Valahogy a mindennapokban is kozlekedsz.
aug. 17. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#4, és a lepontozás is megy neki :)
aug. 17. 19:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező megjelenned. Így is belefoglalják a határozatba, hogy téged mi illet az örökségből.

Viszont közjegyzőnek kell illetéket fizetni. Ha más is lesz ott, gondolom ők fizetik helyben, de gondolom átutalni is lehet nekik, ha te lennél az egyetlen örökös és nem tudsz elmenni. Amikor én voltam hagyatékin, készpénzben fizettünk a közjegyzőnek.

aug. 17. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hallgatni kell, nem látni.
aug. 17. 19:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
aug. 20. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!