Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A kérés alapján mennyi idöre...

A kérés alapján mennyi idöre rá kapnék állampolgárságot?

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 09:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Hol akarsz állampolgárságot? Ha Magyarországon,akkor jan-tól gyorsabb lesz az ügyintézés.
2010. nov. 2. 09:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Az állampolgárság intézéséhez bekell utazni Budapestre vagy itt Romániában a nagykövetségen belehet adni a kérést?Mert ha nem akkor sokan nem fogják igényelni az állampolgárságot.és ha igen akkor kb.mennyibe fog kerülni ez az egész folyamat?
2010. nov. 3. 18:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem hogy mennyibe fog kerülni ,mert én Budapesten születtem és ezelött 15 évvel elinditottam ezt a folyamatot és azt irta a kiadványon hogy mivel aki M.o.-n született annak minden ügyintézés ingyenes.ottan lefordittattam minden iratomat és a családét is ami 186000 ft-ba került összesen és amikor a nagykövetségre bementem akkor azt a választ kaptam hogy nincs semmi elönyöm hiába születtem M.O-n.Mikor mondtam hogy igy irja a kiadvány amelyt ottan felmutattam,azt mondta a nagykövetség hogy azt csak a papir irja de nem ugy van,akkor én megfordultam és hazajöttem ezzel a nagyhazugsággal,és maradtam a leforditott aktákkal amely megvan.
2010. nov. 3. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!