Vettem egy "telket*" 2023.novemberében. Azóta sem kerűlt a nevemre, tulajdoni lapon csak széljegyzet van, hogy "tulajdonjog iránti kérelmet beadtam. Ilyen lehet, hogy 8-9hónap alatt csak egy széljegy?
Nagyapámnak volt 5 vagy 4 testvére mindegyiknek több gyereke, így 40edre van osztva a porta. Lemondott 2 testvér(gyerekei..) a telek 24/40részéről az önkormányzat javára , amitől megvettem a részét, így többségi tulajdonos lennék. Édesanyámnak is van 4/40ed része talán benne. Kezdenék építkezni tereprendezni kutat fúratni..áramot beköttetni. Ha valaki tud segíteni, értelmezni ezt helyzetet(széljegy van átírás) nincs). Mi az oka, mi a
jellemző átfutási idő?
Ennyire nem lassú a földhivatal. Kérdzed meg őket, hogy most mi van.
Az emberek mindenért ügyvédet fogadnak. Az ügyvéd jót pénzért így intézi el. Kis utána járás, tájékozottság, ingatlanjogban elméjedés.
Na meg amikor könyvelőt fogadnak az adóbevallás miatt, amikor most tök egyszerű. Dicsekednek is, mintha menó dolog lenne. Ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!