Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ilyenkor mi a teendő?

Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

Hajnal 4-kor a cigányok megálltak a társasház előtt, felhúzták az autóban maxra a zenét, kinyitották az ajtókat és elkezdtek táncolni az utcán. Nyilván az egész utca felébredt rá, ker cigány csávó meg egy cigány nő meg egy gyerek vergődött meg ordibált kint. Hívtam a rendőrséget de nem láttam kijönni őket, külföldi nő mert egyedül szólni nekik két zene között mikor volt egy szusszanyásni idő kikiabálni (olyan hangerővel szólt, hogy zárt ablaknál is egyből felébredt az egész család). Fél órát dorbézoltak majd elmentek. Nem helyiek, a kerületnek ezen a részén nem laknak cigányok.

Kit kell ilyenkor hívni? Rendőrség nem tudom mennyire foglalkozik a csendháborítással, más lehetőség van esetleg?

2024. aug. 7. 18:39
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
El kell költözni.
2024. aug. 7. 18:40
 2/9 anonim ***** válasza:
12%
Ugye az országra gondoltál. Nekem sokkal jobb ötletem van. El kell költöztetni. Megsúgom, nem ugyanarra gondolunk)
2024. aug. 7. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem az országra hanem a lakóhelyre.
2024. aug. 7. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Rendőr. Jön az, szépen szól, hogy hangot le.

De nem fog ott állni egész éjjel és lesni, hogy így is marad e.

2024. aug. 7. 18:50
 5/9 anonim ***** válasza:
30%
Leloni
2024. aug. 7. 18:54
 6/9 A kérdező kommentje:
1 de hova? A környező 1 kilométer belül gyakorlatilag nincsenek, ilyen erővel hiába költözök ugyanúgy odamehetnek más háza elé oda is
2024. aug. 7. 19:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Újra kell hívni a 112-t. Nálunk - nyugat-magyarországi kisváros - ennél kevesebbért is kijönnek, igazoltatnak, elzavarják őket.
2024. aug. 8. 08:21
 8/9 anonim ***** válasza:

A probléma gyökerét kell megoldani. Ha az marad, a következmény folyamatosan előjön. Érdekes, itt mindenki a következmény miatt siránkozik.

Nyugat-Magyarországon átlagosan jobb a helyzet, azonban ilyen körülmények között minden az adott hely vezetésén múlik. Hitler vagy Rákosi alatt se mindenki szenvedett.

2024. aug. 8. 10:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Hívj rendőrt, elmondod mi történik jönni fog.

Igazoltatja őket, ha szerencséd van, a sofőr ittas,ennek több kimenetele van, de többet nem bulikázik autóban.

2024. aug. 8. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!