Céges telefont kötelező felvenni hajnali 1-kor is?
Figyelt kérdés
Kapunk a cégtől telefont. Eddig is hívtak, de én mindig kikapcsoltam így nem tudtak idegesíteni, most ha nem veszem fel állítólag fegyelmi jár. Csak furcsa mert ez a v#lánbusz és így is elég nyomasztó a munkatempó , 7 perce keltem megyek 2:45-re dolgozni és 22:26-kor végzek ez hétköznap minden másnap.. 45km a telephely.. ez a érdekesség része, ez mellett bármikor elérhetővé akarnak tenni, állítolag kollektív szerződést modosítanak és aki nem írja alá kiteszik a szűrét2024. aug. 5. 00:51
11/13 anonim válasza:
Mindennek megvan az ára.
Nálatok megfizetik? Ha nem, akkor ennyi.
12/13 anonim válasza:
Nem kell felvenned!
(DE!!! Aztán ne csodálkozz, ha megkapod a legrosszabb járatokat, meg heti 4 ellenőrzést!)
13/13 A kérdező kommentje:
Nincs olyan, hogy rossz járat, csak van akinek nem szimpatikus, nekem mindegy.. nem takarítok, nem hisztizek ha első ajtón szállnak le és nem érdekel, hogy csipog e az a vacak.. csippanjon a telefonon a fizu. Ma is 23:50-re érek haza.. ez egy sz4r.
Ellenőr meg nincs vagy egy éve.
2024. aug. 5. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!