Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem operáltathatja nővé magát egy férfi?

Figyelt kérdés
Más európai országokban és amerikában erre van lehetőség, nálunk nincs.

#nemváltás #gender #Nemváltoztatas
2024. aug. 2. 08:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
25%
20, akár ide is jöhetsz és megnézhetsz magadnak, téged is várlak. Vagy én nem létezem, vagy a ti elméleteitek, de valamelyik a kettő közül, nem működik.
2024. aug. 2. 09:30
 22/32 anonim ***** válasza:
41%

Attól, hogy átoperáltatja magát, még nem lesz nő. A belső szervek hiánya, a női gondolkodás, érzelmi világ mind-mind hiányozni fog belőle.

Amit a woke jelenleg csinál, az konkrétan a női nem lejáratása, megcsúfolása a liberalizmus jegyében. A szüfrazsettek forognak a sírjukban, hiszen a női egyenjogúság mély gödörbe süllyedt.

2024. aug. 2. 09:34
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
#21 Láttam már élőben transzikat, sőt beszéltem is velük. Kevés férfiasabb jelenség van, mint ti.
2024. aug. 2. 09:36
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
23, ha idejösz, bebizonyitom neked, hogy belőlem, nincs több, én, csak én vagyok, egyszemélyben.
2024. aug. 2. 09:37
 25/32 anonim ***** válasza:
27%

Biztos már ott jár a kínai meg amerikai laborokba hogy belenyúljanak a kromoszómákba hiszen már a DNS-t is úgy alakítják ahogy akarják, de ezt a közember nem kapja meg, megfizetni se tudod, meg ezek csak tudományos kísérletek.

Amúgy a műtét ferfiból nőbe alakításba annyi hogy szétvágják a makkot, kiforditják és hozzávarják a testhez mintha egy pina lenne. De funkcióban nem az, és a "hüvely" is csak a makk. Szóval ennyi. Csöcsöt meg úgy csinálnak hogy 10 évig hormont szedsz

2024. aug. 2. 09:47
 26/32 anonim ***** válasza:
68%

Olyan nincs, hogy "női gondolkodás"

2024. aug. 2. 10:27
 27/32 anonim ***** válasza:
9%
Dehogynem, a tudomány is igazolta a különbségeket. Ja, bocs... balosnak nem számít a tudomány.
2024. aug. 2. 11:11
 28/32 anonim ***** válasza:
48%
Hányás ez az egész téma...
2024. aug. 2. 13:17
 29/32 anonim ***** válasza:
60%

Akkor magyarázd el nekem mi az a "női gondolkodás"?

Egy sakk versenyen más bábúval fog lépni egy férfi és egy nő?

Ezeket amikre gondolhatsz sztereotípiák, amitől van aki eltér, van, aki nem.

2024. aug. 2. 13:36
 30/32 anonim ***** válasza:
2024. aug. 2. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!