Foglalkozik ilyesmivel az orosz nagykövetség? Trollkodtunk a konteós ismerőseinkkel, akik megfenyegettek bennünket. Követett itt el valamelyikünk bűncselekményt?
Vannak az ismerőseink között nagyon mélyen konteó hívők, akik szinte minden létező antiszemita összeesküvés elméletet elhisznek (chemtrail, haarp, UCC, gyíkemberek, adrecochrome, FEMA táborok stb), és a hősük vlagyimir putyin, aki "az egyetlen szabad ország" elnökeként küzd a zsi*ó gyíkemberek ellen, akik az összes magyart ki akarják irtani (FEMA táborban megsemmisítve), hogy Magyarország helyén létrehozhassák Új-Izraelt. Nem vicc, tényleg komolyan gondolják ezt. UCC-s hamis igazolványuk is van (tényszerűsödött vagyonkezelői igazolvány) :D :D :D
Nagyon nagy tisztelőik putyinnak, őt szinte istenként imádják reggel délben és este.
Ebből az orosz-imádatból nekünk elegünk lett (gyűlöljük putyint és a kreml-t), ezért a következő tartalmú troll kommenteket kapták tőlünk:
- az orosz zászló elégését megjelenítő fényképek
- putyin és a kreml embereinek halálát kívánó hozzászólások
- putyin megsemmisítésére felszólító hozzászólások
- putyin koporsóban ábrázolása egy képen, felette Zelensky szelfizik széles mosollyal az arcán putyin teteme felett: [link] A hozzászólás tartalma: "nézzétek csak Zelensky szép mosolyát :)"
- Oroszország neonáci putrinak nevezése
- az orosz hadsereg sz@revő neonácik csőcselékének nevezése
- putyin wc-be fulladva ábrázolása
- putyin feje szemetes kukában ábrázolva
Az volt a válaszuk, hogy minden hozzászólás screenshotja megy az orosz nagykövetségre, és az FSZB-nek és a GRU-nak, akik minket, "mocskos hazaáruló zs*dó libsiket MEGÖLNEK". Utána azt írták, hogy a "GRU tenni fog róla, hogy ne legyen gyors a halálunk" :D
Mielőtt valamelyik nagyokos esetleg azzal jönne, hogy "miért ezzel töltjük az időnket", mondom, hogy 10 perc volt az egész trollkodás, 2 perc volt összeszedni hozzá pár képet google-el.
De szerintem amiket ők írtak nekünk, az bűncselekmény. Míg putyin halálát kívánni nem az.
20:
“az amúgy is távozóban lévő Orosz hadseregnek beszólt, hogy "Ruszkik haza".”
Na igen. Azzal a tovarisi konyec-ezéssel az utolsó pillanatban Orbánnak még sikerült veszélybe sodornia a szovjet kivonulást is. Szerencsére akkor még súlytalan volt ahhoz, hogy jelentősége legyen, de nem rajta múlott. A politikai haszonszerzésért már akkor is gond nélkül kockára tette az ország jövőjét.
23:
Szerintem egyszerűen megtetszett neki a Putyini ujfeudalista rendszer 2008-ban, és azóta azt másolja, némi hungarikumokkal finomitva.
Én azért állok Ukrajna mellett, mert nem akarom, hogy orosz gyarmat legyen belőlük, és azt sem, hogy putler romba döntse az ukrán városokat.
Földgáz Norvégiában is van. Csehország már meg is kötötte velük a szerződést, így nem lesznek rászorulva a gazpromra.
Ha Ukrajna EU tag lenne, esélyes, hogy olcsó összeszerelő üzemmé változna az az ország is. Bár a magyarok is nevetségesen alacsony bérekért güriznek
Nem orbán az egyetlen tégla. Így is nélkülözhetetlen? Ott van Fico, LePen, AFD, aur (román széljobb) stb. Szinte mindegyik szélsőjobbos pártot putyin pénzeli
"Én azért állok Ukrajna mellett, mert nem akarom, hogy orosz gyarmat legyen belőlük, és azt sem, hogy putler romba döntse az ukrán városokat."
Ez igen nemes, csak a boltban nem fognak az elvekért élelmiszert adni. Ha télen megfagy valaki, azt nem vigasztalja, hogy megmutattuk a szemét Ruszkiknak. Magyarországot miért kellett hagyni, hogy Orosz Gyarmat maradjon 56-ban? Teljesen megvan emiatt az erkölcsi jogunk, hogy az Ukránokat kakiban hagyjuk, attól még persze szurkolni lehet nekik, és érdemes is.
"Földgáz Norvégiában is van. Csehország már meg is kötötte velük a szerződést, így nem lesznek rászorulva a gazpromra."
" [link]
" [link]
Cseheknél 70%-al több a lakosságnak a gáz a rezsilimitig, a villany 3x annyi.
A "rászorulva" nehezen értelmezhető. Mindig lesznek olyan állampolgárok, akik rászorulnak, a világ leggazdagabb országaiban is. A kormányt azért választják az állampolgárok, hogy őket képviselje, ne az igazságosságot a nemzetközi porondon.
"Ha Ukrajna EU tag lenne, esélyes, hogy olcsó összeszerelő üzemmé változna az az ország is. Bár a magyarok is nevetségesen alacsony bérekért güriznek"
Így van, de Ukrajna csatlakozása a nyugathoz ezen csak rontani fog.
"Nem orbán az egyetlen tégla. Így is nélkülözhetetlen? Ott van Fico, LePen, AFD, aur (román széljobb) stb. Szinte mindegyik szélsőjobbos pártot putyin pénzeli"
Orbán 4+14 éve kormányon van, ezt a többiek nem mondhatják el. Egyébként Toroczkait a felsoroltakkal ellentétben nem pénzelik az Oroszok, ezért szerintem le a kalappal előtte.
#20 valamennyire érdekli őket, különben nem küldtek volna ki 2 ruszkit kamerázni. Ha stresszesebbek tőle, az már hasznos.
Puttyantó közvetlenül még nem rakat ki plakátokat, a csicskapártja, a fidesz rak. Pl a lehet téri módosításunkat több héten keresztül sokezren látták, vele szelfiztek, gratuáltak amikor éppen felújítottuk 😆
29: Nyilván, azokat érdekli, akik ott vannak a helyszínen. Ez olyan, mintha lemennél bivalyfospusztarákos 100 fős faluba, ami 100% Fidesz szavazó, és elkezdenéd kamerázni őket meg tépkedni a plakátokat az önkormányzat előtt. Persze, hogy a polgi vagy csicskái ki fognak jönni és visszakameráznak. De ettől még Orbán a karmelitában 1) nem fog tudni róla 2) ha tudna róla, röhögne
Ettől függetlenül én is gratulálnék, ha arra járnék, de legutóbb akkor álltam meg a lehel téren amikor Moldova György Kádár könyvét dedikáltattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!