Megéri e bejelentkezni a munkanélküli hivatalba mik a teendők illetve miben tudnak segíteni hogy működik ez az egész illetve könnyebb így elhelyezkedni és mi a lényege az egész munkanélküli hivatalnak?
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm szépen és minden infót ebben a témábanjúl. 20. 19:11
1/2 anonim válasza:
Bejelentkezel. Egy hét múlva kapsz egy ajánlatot, hogy menjél a tesco wc-jében a hányást és a fosást takarítani. Azt mondod, hogy köszönöm, de nekem diplomám van, ez nem az én szintem. Majd azt mondják, hogy mivel nem működsz velünk együtt, ezért buktad a járulékot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!