Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a véleményetek a Tiktok...

Mi a véleményetek a Tiktok ügyről az USA-ban? Támogatnátok esetleg az app teljes tiltását is? Akár Európa szinten is egy jó döntés lenne a Tiktok végleges "likvidálása"

Figyelt kérdés

2024. júl. 17. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Nekem nem hiányozna.
2024. júl. 17. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem, mert még életemben nem töltöttem le. Nem véletlenül.
2024. júl. 17. 19:43
 3/8 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem inkább a gyerekeket kellene betiltani.

Nem az appal van a baj, hanem az üres tartalommal, amit ők kifosnak magukból és amit felkapottá meg híressé tesznek.

2024. júl. 18. 01:17
 4/8 anonim ***** válasza:
És mit érnél el vele? Hülyék ugyanúgy lesznek az interneten, akár instán, facebookon, youtuben vagy itt is. Aki meg attól fél, hogy ellopják az adatait, az nem tölti, egyáltalán nem is foglalkozik vele.
2024. júl. 18. 17:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hű de idős (22) de még ilyen fiatal szemmel is szörnyű nézni, hogy hogyan élik az életüket a mai 12-18 évesek. Sport 0, minőségi social life 0 gondolokadas 0 celok 0. Üresek a sportpályák, játszóterek... Hálás vagyok hogy egy kihalo generáció egyik peldanya vagyok 😂
2024. júl. 19. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Sajnos még mindig nem sikerült teljesen betiltani
2024. júl. 20. 04:28
 7/8 P3tő Kriszx válasza:
Nagyon adnám ha teljesen betiltanák a tiktokot, igaz fent vagyok rajta de heti 1 órát se hasznalom, sajnos páromat függővé tette, napi 4-5 óra s nem tudom leszoktatni rólla csak baszogatásnak veszi ha megkérem netiktokozzon anyit mert függője, erre azt reagálja hogy nem, napi több óra a kijelző előtt, édesmindegy mit néz de görgeti egész nap, nekem meg a tv hozza fel példának hogy az a függőségem mert haza se érek már kapcsolom be, nemtusom hogyvagytok vele de megszokássá vált hogy kell valami szoljon a háttérben mindig mert a csendbe megőrülök, kettő nem ugyan az, a tiktok függőséget okoz. Nem véletlenül találták ki a lehetőséget ahol jelzi ha napi 2 óránál többet hasznalod, s mivel párom rájött hogy ezt bekapcsoltam ez csak azt jelenti hogy sokat használja. Ha van 2 perce máris görgeti a tiktokot, még a wc-zések is hosszabbak mert teló nélkül nem tud menni... Lehet én vagyok rosszúl össze rakva de ez a telefonon elérhető sok applikáció tönkreteszi a generációt, a fontos dolgok megmaradhatnának telefonos ügyintézők banki stb stb de az ilyen socialmediak stb megszünhetnénenk, talán a messenger maradhatna beszélgetés miatt bár én már évek óta jobban szeretem a WhatsAppot beszélgetni, szoval igen jolenne ha megszünne mert sok embert függővé tud tenni a tiktok
2024. júl. 23. 21:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Hogynee, úgy kéne működnie a social medianak mint a boltoknak. Este 6kor bezár és kész. Telefonálni tudsz ugyanúgy, csak a sok jelentéktelen agymoso hulyeseg ninxs.
2024. júl. 24. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!