Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebből lehet jogilag bajom?

Ebből lehet jogilag bajom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még márciusban történt, hogy tornaórán, ami utolsó előtti óra volt, meghúztam a derekam. Utána így öt perc késéssel értem fel az utolsó óra tantermébe. A tanár nemcsak hogy nem értette meg, hanem még ki is gúnyolt, hogy így járnak a túlsúlyosak (5 kg-ot kéne leadnom a háziorvosom szerint). Erre begurultam, és azt mondtam neki, hogy azt kívánom, hogy haljon meg. Igazgatói intő.

Szerencsére az ő tárgyából nem érettségiztem.

Tegnap mentem az utcán, és összefutottam ezzel a selejtpéldánnyal. Ahogy szállt ki az autójából, rosszul mozgott és hasonloan mint nekem áprilisban beáltt a háta vagy a dereka. Visszaült az autóba, nagyokat fújva. Odamentem hozzá, és elkezdtem neki mondani, hogy több mozgás kéne, hogy megérdemli, ami történt vele és hogy hívhatnék segitséget, de nem fogok. Plusz még néhány sértő jelzőt mondtam neki, mint "szőrösseggű", "bányarém", a férje helyében inkább öngyilkos lennék, meg ilyenek.

Nem volt ereje visszavágni, de nagyon mérges fejet vágott, így hagytam ott.

Baromi jól esett visszavágni neki.

Abbók, hogy nem hívtam mentőt egy derék/hátfájás miatt, meg kihasználva a helyzetet elhordtam mindennek, visszavágva a tavasziért, jogilag származhat bajom?

júl. 14. 08:14
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
igen
júl. 14. 08:21
 2/7 anonim ***** válasza:
82%

Nem valószínű.

De kamunak elmegy.

júl. 14. 08:36
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Ha tényleg ilyen lennél, akkor egy undorító rossz szándékú dagadt pitsa lennél. 🙃
júl. 14. 08:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kamu.
júl. 14. 08:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kamu

Egyébként nem kell mentőt hívni a derékfájásra, kivéve ha valakinek úgy beáll, hogy mozdulatlan marad.

júl. 14. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jogilag nem, nyilván anyuéknak jár a keksz, hogy sikerült egy ekkora tahót nevelni.

Egyébként meg csak álmodozol a nyári szünetben, kamu

júl. 14. 12:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha igaz a történet nem lesz semmi belőle jogilag.
júl. 14. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!