Mikor kapunk Mi erdélyi Magyarok Magyar állampolgárságot?
"Mikor kapunk mi, magyar fiatalok MUNKÁT MAGYARORSZÁGON ahol élünk?"
Amint sikerül Orbánt leváltani. De addig csak munkahely megszűntetéséekre készülj.
"Jó, persze megértem, h nem vmi túlzottan fényes a helyzet a munkalehetőségek terén, viszont én azért akárhányszor kerestem állást egyszerűen rengeteg takarítói ill. segédmunkás állást találtam, és ha vki már tényleg tartósan munkanélküli, akkor igazán elmehetne oda is, ha nekem sem sikerülne mást találni, akkor én is elmennék. "
Menj el te vadmarha, végre megértenéd mért nem találnak évek óta embert azokra az állásokra. És nem azért mert takarítói munka. Hanem mert verik, nem fizetik ki a dolgozókat és nem is veszik emberszámba. Ha nem dolgoztál ilyen helyen ne jártasd már itt az ujjaid.
Kedves Kérdező!
Mennyiben változna meg az életed jó irányba, ha megkapnád az állampolgárságot? Magyarul mit vársz tőle?
Bizony, bizony bumbika, ez nem egy helyesírási verseny, csak akkor részedről sem illendő dolog a helyesírást firtatni, ugyanis annak kifogásolása tudtommal részedről indult ki....:/
Tudom, és alapból nem kötnék bele vessző hibákba, meg hasonlókba mert tudom hogy én is itt eléggé kapkodva és pontatlanul írok. viszont amikor valaki attól tartja magát hazafinak vagy többnek hogy a magyart nagy betüvel írja az engem idegesít...
amugy szerintem a kérdező is néha válaszolhatna, (persze ha tényleg egy erdélyi magyar)
mit vársz a magyar állampolgárságtól? miért lenne jó az neked?
Minden esetre te nagy ökör vagy ,akárki vagy ,de annyira vagyok magyar mint te mert még magyarul sem tudsz rendesen beszélni,és lehet hogy valami lemaradott ócska lerobbant munkakerűlö vagy.
már megin jön elő a ki mennyire magyar..amugy mellé lőttél, mert se nem lerobbant, se nem munkakerülö nem vagyok, 12.esként gimnázium mellett dolgozok heti 2x8 órát, emellett a családra főzők mert anyám lebetegedett..
nekem nem az a bajom hogy nem vagytok magyarok, azok vagytok, viszont nem értem mibe változtatna az életszinvonalatokon h ha megkapnátok a magyar állampolgárságot.. az szép dolog hogy eszmei értéke van... és hogy szeretnétek visszaszerezni.. vissza? melyikötök volt magyar állampolgár? maximum ükanyáitok voltak azok. nekem is hiányzik egy két törvény ami eszmei értékkel birna. csak jelenleg ez a legkisebb bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!