Mikor kapunk Mi erdélyi Magyarok Magyar állampolgárságot?
2011, január 01 után.
Amikor kéritek.
eddig is lehetett kérni, most csak könnyitették a hozzáférést..
amugy meg se a mi-t se a magyarokat és a magyart nem irják nagybetüvel:))
Miért nem költöztök Magyarországra, miért nem dolgoztok Magyarországon, miért nem fizettek ÁFÁ-t, SZJA-t, nyugdíjjárulékot, TB-t és a többit?
Szerintem csak akkor lenne igazságos! És akkor majd lehetne szavatok a magyar politikába, de addig... remélem minél később
„amugy meg se a mi-t se a magyarokat és a magyart nem irják nagybetüvel:))”
Ellenben a mondatot nagybetűvel kezdjük, és bátran használunk ékezeteket is.
Bumbi :)
Köszi :)
Amúgy nem vagyok anti magyar, de amit a külföldiek sokszor "elvárnak", hogy ők mekkora magyarok (pedig nem is itt élnek) az már sok. Verik a mellüket, közben semmit sem tudnak rólunk - magyarokról-.
Tessék átköltözni M.o.-ra, tessék elmenni dolgozni, adókat fizetni, gyereket szülni (megtanítani a gyereket magyarul beszélni) és akkor majd lesz joguk állampolgárságot is kapni... szerintem :)
Bár ha a világban máshol is csak így osztogatnák az állampolgárságot, mint szerény hazánkban, szerintem sok olyan ember lenne, aki nem csak magyar állampolgársággal rendelkezne...
De amúgy ez a cirkusz már a következő választások miatt megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!