Tényleg van joga a szomszédnak feljelenteni?
Neked nem lehet bajod. A tulaj KÖTELES a portáján belül tartani a kutyáját.
Te jelenthetnéd fel mert megkapta a a kislányt
Ez baromira nem így működik, hogy a vénasszony fljelent és megbűntrtnek téged, hanem pont, hogy a banyát fogják jól megbűntetni a kutya helytelen tartása miatt, ha nincs oltása azért és még a kislány veszélyeztetéséért is!
Hétfőn be kell menni a kislánnyal a gyetekorvoshoz. Meg kell neki mutatni a sebet! De inkább minél előbb! Még egy felnőtnek is, ha megharap egy kutya elkel mennie orvoshoz! Ez nem játék! Minél előbb beszélj a gyerek anyjával!
Mivel idegen kutya, így nem lehet tudni, hogy az oltásait megkapta-e! A gyerekorvos hivatalból el fog járni a nővel szemben kiskorú veszélyeztése miatt! A kislánynak ilyenkor meg kell kapnia a veszettség elleni inekciókat, mert az ördög nem alszik! Ha cdak a vénasszony nem tudja igazolni az oltásokat 5-6 inekciót kap a kislány, ha jól tudom, és nem változott hasi izomba, szóval kuvára nem lesz kellemes.
Szóval nyugodj meg, neked nem lesz semmi bajod, mert a vénasszonyt fogják meghurcolni!
Baxdmeg!
Kutyaharapásnál azonnal orvoshoz kell menni, és ha a tulaj nem tudja igazolni hogy be van oltva kutya veszettség ellen, azonnal megkezdik a gyerek kezelését!
A veszettség nem xarozik. Ha megfertőződött a gyerek, és nem kap kezelést, meghal. Nem "nagyon beteg lesz", nem "életveszélyes állapotba kerülhet", hanem menthetetlenül meghal!
AZONNAL tűzzél orvoshoz!!!!!!
És qrvára ne várj hétfőig!
Csak remélem, hogy ez mindössze egy-két napos történet!
3.as vagyok!
Bocs a helyesírási hibákért, de olyan ideges lettem, hogy kettőig nem láttam...
Én nem írtam neked privátban, nem a stílusom! De kérlek beszélj a szülővel és kérdezd meg nekünk, hogy elvitte-e a gyereket orvoshoz? Legalább nyugtass meg minket, hogy az anya legalább tudja, hogy ilyenkor mi a teendő! Az ukrán háború miatt egyre több a veszettséggel fertözőtt állat a keleti határnál, és kitudja merre terjed most a vírus! Sajnos gyógyszer nincs rá, csak megelező oltás, ami a tűnetek megjelenéséig tud életet menteni! Ez nem játék! Legalább minket nyugtass meg! És kérlek ne csak úgy írd, hogy beszéltél a szülővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!