A csalónak vissza kell fizetnie a pénzt akkor is ha börtönbe kerül?
Figyelt kérdés
Ha a csaló nem tudja megfizetni az okozott kárt és börtönbe kerül, attól még utána kifizettetik vele vagy a börtönnel már rendeződött?jún. 29. 00:56
11/13 anonim válasza:
#10 Én is írtam, hogy elvesznek amit lehet. A fizetésed 100%-át viszont nem vehetik el a börtön után (sem), honnan veszel ilyen ökörségeket???
12/13 anonim válasza:
Nem írtam ilyet. Lehet félreérthető volt. Fizetésedből tiltják a lehetséges részt.
Ugyanakkor én még nem nagyon láttam arra példát, hogy valaki tegyük fel elsikkasztott volna milliárdokat, ezután azt részben vagy teljes mértékben el tudta volna rejteni, utána pedig börtön, majd szabadulva élt volna, mint Marci hevesen.
Ez elég abszurd.
13/13 anonim válasza:
Azért nem láttál, mert az ilyeneket nem verik nagydobra. Aki milliárdokat sikkaszt, az általában megússza, aki 100ezret lop el, azt sittre vágják, vagy elveszik érte mindenét. Na, kb így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!