Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hol szokás jogi tanácsadáshoz...

Hol szokás jogi tanácsadáshoz jutni? (Budapest, bünetőügy)

Figyelt kérdés
Egy-két héten belül, amire nem megy rá a gatyám, mivel nem vagyok tehetős. Korábban nem volt még ügyem, és egyelőre nem tudom, mi teendőm van abban, aminek egy feljelentés miatt az érintettje lettem, azért hogy ne legyen még több bajom, ezt is meg szeretném tudni. A történet nem faék egyszerűségű, ezért minimum negyven percnyi beszélgetés szükséges. Az ötödik kerületben élek.

jún. 10. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Az önkormányzatok biztosítanak ingyenes jogsegély szolgáltatást, de ott hetekkel előre kell időpontot kérni. Ahonnan az idézést kaptad ott kérdezd meg, hogy van-e kirendelt védőre, ügyvédre jogod, magánvádas ügyekben nem hiszem.

Online próbálkozhatsz még, vannak oldalak ahol ügyvédek válaszolnak, de nem ilyen összetett ügyben. Sajnos ki kell fizetned az ügyvédet.

jún. 10. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Vallj be mindent, és vállald becsülettel a következményeket, ehhez nem kell tanácsadás.
jún. 10. 15:24
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 Köszi.

#2 Ennél bonyolultabb. Eleve nem igaz minden. És, az ember túlzott őszinteséggel is tud rontani a saját helyzetén.

jún. 10. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 Ezért éri meg az ügyvéd akkor is ha sokba kerül.
jún. 10. 16:03
 5/6 A kérdező kommentje:

30e/óra ügyvédnél nem számít drágának, igaz?

(Egyelőre csak tanácsért hogy mi szerepeljen vallomásban.)

jún. 11. 10:13
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Nem, ez nem számít drágának ügyvédek között.
jún. 11. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!