hát... rosszul jártál vele az biztos. igazából szeretik ezt csinálni. ezért nem szabad elmenni nap közben ha rosszul vagy mert jogilag akkor igazolatlan óra azt megtehetik hogy azt az egy órát beírják indokolatlan mulasztásnak. rengeteg pénzkiesés ez neked. ha fizetett szabadság akkor nem olyan nagy veszteség neked de ha fizetésnélküli akkor pocsékba ment a munkád. szerintem reklamáld meg a hrnél és kultúráltan próbáld meg megkérni őket hogy a te érdekeid is vegyék figyelembe, ha nem megy, próbálj új helyet keresni.
jún. 7. 12:50
3/8 A kérdező kommentje:
Hogy a picsába lehet fizetés nélküli amikor itt voltam 7 órát?
Puszira nem akarok csak úgy itt bent lenni.
Elnézést,nem rád vagyok ideges.
jún. 7. 13:02
4/8 anonim válasza:
tudom. de ez a legnagyobb genyóság amit TECHNIKAILAG MEGTEHETNEK.
viszont bíróságra rohangálni azért bajos dolog és kevesen fognak ezért is gondolja néhány munkáltató hogy bármit megtehet. de van olyan hogy a bíróság is lehúz pénzzel. itt egy dolog történik: bizalomvesztés. mivel ezt megtették te már nem tudsz bennük bízni és hosszú távon semmiképp nem tudsz nekik dolgozni. keresni kell egy korrektebb helyet. pl. multik. nem fizetnek jól de a kisvállalkozóknál nincs rosszabb munkáltató az biztos!
jún. 11. 11:03
5/8 anonim válasza:
Benn voltál, tehát nem írhat be szabadságra aznapra.
jún. 12. 09:13
6/8 anonim válasza:
Jelenléti? Amúgy mindent megtesznek, mert a szolgalelkű magyar nép csak tűr. Olyan felfordulás volt nálunk is, egyedül én szólaltam meg, a vezetőség köpni nyelni nem tudott, és a többi melós ugatott le. Úgyhogy azóta dolgozhatnak helyettem, mert én sajnos már 1,5 hónapja táppénzen vagyok. 😏 Nem kamu, de ha nem ilyen szemetek, akkor heti egy-két nap lenne, amit munkaidőkeret miatt félig ledolgoznék. Szóval mostmár én vagyok a ge.czi, és ráadásul még azt sem tudják, hogy fel is fogok mondani. 😁
jún. 12. 15:24
7/8 A kérdező kommentje:
Belépőkártyás rendszer van.
Az meg rögzíti azt hogy reggel bejöttem,délután még haza mentem.
jún. 13. 07:00
8/8 anonim válasza:
Ha nem számolják el a napodat, akkor szólnod kell a munkaügyi felügyelőnek. Nem csak a munkáltató, hanem te is megütöd a bokád egy ellenőrzésen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!