A FIDESZ folytonos háborúellenes kampánya nem minősülhetne rémhírterjesztésnek ?
A FIDESZ folyton azt mondja, hogy ha nem rá szavaznak, akkor háború lesz és csak velük lehet békét elérni, de mekkora lenne annak az esélye, hogy Magyarország valóban háborúba sodródna, ha nem a FIDESZ nyerne ?
Az hogy ők azt mondják, hogy "ha nem rá szavaznak, akkor háború lesz" nem minősíthető rémhírterjesztésnek?
Szerintem nincs elég bizonyíték arra, hogy Magyarország minden áron háborúba keveredne, ha valamilyen ellenzéki párt nyerne, és személyesen úgy gondolom, hogy ha netán az Oroszok legyőznék Ukrajnát, akkor így is úgy is megszállnának minket.
Orbán nem tehet róla, hogy az EU ezerrel megy bele az atomháborúba
Macron : atomfegyvereket is be kell vetni. Trusk : a háború korába léptünk, Merkel, Solc detto. Szervezik oroszárszág megtámadását. Tegnapi hír, hogy már a folyosókat alakítják ki.
De mi annak az alapja hogy ha az ellenzék nyer, akkor mi nekünk is részt kell benne vegyünk a háborúban ?
Eddig nem hallottam arról, hogy Oroszország minket meg akarna szállni.
Szerintem nekünk pont nem kéne aggódni attól, hogy háború lesz itt.
*részt kell vegyünk a háborúban.
Elírtam, bocsánat.
Hívjatok engem fluimucil Ábelnek mert most megkérdezem megint, hogy:
*De miért ?*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!