A szomszédom bizonyíthatóan tyúkatkával fertőzte meg az otthonom, szerintetek hogyan kellene reagálnom erre?
Először is, nem szándékos tettről van szó. Sajnos a belvárosban élek. A mellettem lévő lakás éveken át üresen állt, így az önkormányzat felújíttatta, csak hogy az évek alatt a munkások folyton nyitva hagyták mindenhl az ablakokat, és galambok költöztek be. Éveken át szaporodtak a galambok ott, rohadt undorító volt egyébként. Eltorlaszoltuk az ablakot, de sajnos tartós megoldásokhoz nem volt jogunk, így a galambok újra és újra bejutottak az üresen álló lakásba, ott szaporodtak és fertőződtek a tyúkatkával. Végül beköltözött egy borzasztóan problémás család, és a lakásban található bútorokat betették az én lakásom mellett található tárolóhelyiségbe. Azóta nem tudok aludni, mert lefekszem, és 10 percen belül tele vagyok csaláncsípés szerű csípések millióival, mindenhol. Szabad szemmel szinte nem is látni ezeket a lényeket. Azt olvastam a neten, hogy rohadt veszélyes egy rovarfaj, egyetlen éjszaka alatt közös erővel el tudnak szívni egy egész csirkét. Mivel van két macskám, ezért miattuk is aggódom. Eddig minél többet takarítottam, annál több lett ezekből, úgyhogy kénytelen leszek szakembert hívni.
Ez viszont nekem idő, pénz, energia és türelem, és nem szeretném egyedül megfizetni ennek a problémának a megoldását. A másik pedig; azt viszont szeretném, ha ennek a mértékű felelőtlenségnek lennének következményei, mert sajnos ezer másik baj is van a beköltözőkkel. (pl hogy a kutyájuk rendszeresen szétpisálja a folyosót, és konkrétan minden nap úgy üvöltöznek egymással mint a sakál)
Ti mit tennétek? Egyáltalán mit tehetnék?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat! Szép estét kívánok! :)
"Ti mit tennétek?"
Én disznópörzsőlővel fertőtleníteném.
"Én disznópörzsőlővel fertőtleníteném."
Igen amúgy ez nekem is jól esne. Aztán elfelejteném az egészet, a várossal együtt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!