Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » E-bay accon kosárba tenni...

E-bay accon kosárba tenni valamit még nem lehet baj?

Figyelt kérdés
Rámírt egy ismeretlen és felajánlott egy alacsonyabb összeget pár ezrest, ha egy 100 ezer Ft-os tételt (szobrot) a kosaramba rakok. Ebből lehet valami baj? E-bayre kártyával lehet regizni viszont a kosarat nem kötelező megvenni úgy tudom. Bármikor kipakolhatom ugye? Mi baj lehet ebből?
máj. 28. 12:31
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

“Rámírt egy ismeretlen”

Ismeretlenekkel nem üzletelünk, mert abból mindig van baj.

máj. 28. 12:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Mi lehetne a baj ebből?
máj. 28. 12:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Először mindenki ismeretlen, akkor nem lenne egy barátod sem ilyen hozzáállással
máj. 28. 12:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, h ismeretlenekkel nem kommunikálunk, hanem hogy nem ÜZLETELÜNK. De hajrá, nekem 8, csak elmondtam a véleményemet. Csak azon gondolkodj el, h miért akar ingyen pénzt adni neked egy idegen.
máj. 28. 12:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem értem a szitut. Ezzel akarná felverni az árát a szobornak? Bár nem tudom, látszik-e egy terméknél, ha más kosárba rakja, de nekem csak ez tünne ésszerü magyarázatnak.
máj. 28. 12:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Gyanús a dolog. Nem értem, miért lenne ez jó neki.

Nekem egy csomó dolog van a kosárba, mert tetszett, de 99%-át biztos nem fogom megvenni, de betettem, hogy később is megtaláljam. Ebből nem volt baj, de ha valaki fel tudja törni a fiókod, akkor meg is vehet utána vele bármit.

máj. 28. 12:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Gondolom a felület logolja hányan tették kosárba, és a "népszerű" termékeket jobban ajánlja. Ezért megéri neki pár ezreket fizetni ilyenekért. Önmagában a kosárba tételből nem lehet baj, de én sem etikai, sem jogi okokból nem mennék bele ilyenekbe. Ez gyakorlatilag a kereső szoftver hibáinak szándékos kihasználása, amit ha törvény nem is, az oldal szabályzata biztosan tilt. És nem is épp etikus dolog más felhasználók valószínű átveréséhez asszisztálni.
máj. 28. 13:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen. A felületen látszik hogy kosárba van rakva 34 személynél éppen. A kérdésem miért nem ő készít több accot ezért? pl?
máj. 28. 15:11
 9/10 A kérdező kommentje:
6 Ha valaki fel tudja törni a fiókom bármit megvehet nem csak szobrot így van. De így láttatlanban kb mindenki adccját feltörheti ugye
máj. 28. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:
#8 Gondolom x napnál régebbi regisztráció kell, vissza kell igazolni, más tevékenységhez kötött, vagy bármilyen más technikai problémába ütközik. Kérdezd meg tőle, ha ennyire kíváncsi vagy a technikáira :D
máj. 28. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!