Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Támogatnátok a digitális...

Támogatnátok a digitális börtönök ötletét ha már létezne rá a technológia?

Figyelt kérdés
Nem kellenének többet hatalmas épületkomplexumok, rácsok, még élelmiszer szem. Egyszerűen az elítéltek fejére raknának egy vr-szerű szerkezetet amely feltöltené a tudatát egy digitális világba. Az időérzékét végtelen módon lelassítanák így akár több ezeréves börtönbüntetést is átélhetne pár pillanat alatt! Nem kellene többet senkinek életfogytiglant adni mivel végtelen időt el lehetne tölteni a virtuális börtönben! Mindenféle kínzásokat is végre lehetne a rabon hajtani amely számára teljesen valós lenne, valós fájdalommal viszont a valós teste teljesen épp maradna! Miután pár pillanat alatt leülné az évtizedes börtönt ugyanúgy mehetne továvbb az élete ahol abbahagyta! Menekülés esélye nulla! Támogatnád?

#kínzás #pokol #Sword Art Online #Klaus Schwab #A csodálatos digitális cirkusz
máj. 27. 12:26
 1/2 anonim ***** válasza:
51%

Azt nem tudom, hogy lehetne bizonyítani, hogy valóban megtörtént -e a folyamat. Tehát hogy kis kenőpénzért cserébe csak azt kommunikálják a világnak, hogy XY "letöltötte" a hatalmas virtuális büntetését, közben pedig nem is történt semmi. Szerintem ez gazdag, befolyásos embereknek nagy kibúvó lenne.

Félre ne érts, tudom, hogy az ilyen személyek már így is sok mindent elérnek maguknak akár egy letöltendő börtönbüntetésnél is, de akkor már inkább a börtön. Az legalább "kézzel" foghatóbb.

Egyébként nem tartanám rossz ötletnek.

máj. 27. 12:53
 2/2 anonim ***** válasza:
90%
A börtön célja kis részben csak az elrettentés, sokkal inkább a társadalomtól való elkülönítés. Nem célja a börtönnek kínozni az embereket...
máj. 27. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!