Hogyan bizonyítható, hogy a túlóra elrendelt túlóra volt?
Figyelt kérdés
Egyszer már tettem fel kérdést itt, mert nem akarták kifizetni a túlórámat. Nos most utoljára kifizetik, de a fejemhez vágták, hogy nem kérték tőlem a túlórákat. De bizony kérték és most, hogy elmegyek időben haza, a főnökeim ki vannak akadva, mert pont akkor jön a legtöbb kuncsaft, amikor én "túlórázgattam" a hivatalos munkaidőm után. Kérik is minden nap, hogy maradjak tovább! De a negyedéves elszámoláskor én ezt nem tudom bizonyítani, hogy ők kérték, mert akkor már nem ismerik el, hogy ők kérték. Remélem érthető voltam.máj. 16. 04:05
11/16 anonim válasza:
#8 Szerintem olvasd el újra, mert nagyon nem azt írtam le amit te kiplvastál belőle.
12/16 anonim válasza:
pontosan azt írtad, amire én válaszoltam. szerintem inkább te olvasd el azt a mérhetetlen hülyeséget újra, amit eredetileg írtál.
13/16 anonim válasza:
#12 Felesegesen vagy bunkó, csak ragaszkodsz ahhoz amit elképzeltél. Már más is leírta neked, hogy nincs igazad.
14/16 A kérdező kommentje:
Nekem, amikor letelik a 8 óra, még jönnek kuncsaftok, amit a többiek sokszor nem bírnak el. Ilyenkor szólnak, hogy maradjak, de utána megfeledkeznek róla. A lényeg nekik az, hogy én kiszolgáltam a fizető publikumot.
máj. 16. 12:57
15/16 Justinianus válasza:
"most utoljára kifizetik, de a fejemhez vágták, hogy nem kérték tőlem a túlórákat."
Te meg vágd a fejükhöz, hogy az Mt. ide vonatkozó rendelkezése alapján a rendkívüli munkaidőt kérésed alapján ezentúl írásban KELL elrendelniük.
Ha ezek után is kekeckednének, akkor én már a fűzőgépet vágnám a fejükhöz. :)
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Én most már igyekszem helyén kezelni a dolgot. Egyelőre nem túlórázom, de eljön az idő, hogy kérni fogják. Akkor kell majd higgadtan nemet mondanom. Mindenkinek köszönöm a válaszát!
máj. 18. 04:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!