Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha meglátok az utcán egy...

Ha meglátok az utcán egy babakocsit toló anyukát, aki az egyik cigit szívja a másik után, azt feljelenthetem kiskorú veszélyeztetéséért?

Figyelt kérdés
Érvényes ez az alkoholistákra is. Legszívesebben kivenném a kezéből a gyereket. Az ilyeneknek a cigi/pia az első. Most nagyon durva voltam?
2010. okt. 25. 22:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
27%

a Kedvesemmel (9 hónapos kislányom anyukájával) mindketten dohányosok vagyunk. én napi egy dobozzal szívok, neki ugyanennyi 2-3 naig is kitart.

amikor megtudta, hogy terhes, egyből kiesett a cigi a szájából és amíg szoptatott, gyujtott rá. nem dohányzunk a lakásban, az utcán jellemzően az egyikünk tolja a kocsit, a másik pár méterre lemaradva/előre sietve (széljárás függő) dohányzik. persze amikor valamelyikünk egyedül sétál a gyerekkel, akkor ez nem lehetséges, de akkor is figyelünk, hogy merre megy a füst.

mi ezt így csináljuk. szerintem normálisan.

ha ettől neked agyvérzésed támad, az a te bajod.

de egyébként inkább intézd el, hogy ne legyen nitrátos a csapvizünk és ne palackosból kelljen főznünk (nem világvége, hanem pest határa), megcsináltathatnád a járdákat, hogy ne kapjon agyrázkódást a gyerek és ne az úton kelljen tolnom a kocsit. megoldhatnád, hogy a pl. 3-as villamosra (TW 6000) legalább én fel tudjam tenni egyedül a babakocsit, mert most nekem sem megy. az elbontott életveszélyes (állítólag, de mi akkor hogy éltük túl???) vas és beton szocreál játszóterek helyere intézz már valamit, mert nincs hova menni a gyerekkel. stb.

egyébként meg jelents fel, csak arra készülj, hogy akkor én is feljelentelek pl. rágalmazásért, becsületsértésért...

2010. okt. 26. 11:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha "ork" anyuka csinálja, inkább adj neki 2 liter bort is:D
2010. okt. 26. 12:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem jelentheted fel. Illetve feljelentheted, és kész. Annyi.

Most írok neked egy cifrábbat. Mellettünk egy házaspár lakik (40 feletti nő, 50 feletti pasas és egy 10 hónapos baba). A babát még soha nem vitték ki a levegőre a 10 hónap alatt, még senki nem látta sosem. (mi sem, pedig mi egész nap kint vagyunk a másfél évesemmel). És bent dohányoznak a szülők a lakásban!!! Amikor kijön a pasi (mert ő elmegy dolgozni meg bevásárolni) dől ki a füst a lakásból. És ott van bent az a 10 hónapos kicsi baba. A szívem majd megszakad, de hát ki vagyok én, hogy osszam az észt nekik? Ja!!?? A pasas ORVOS!!!

2010. okt. 26. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!