Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Rajtam lehet az AirPods Max a...

Rajtam lehet az AirPods Max a személyi igazolvány fotón?

Figyelt kérdés
Apple fan vagyok és szeretném ha a személyi igazolvány fotómon rajtam lenne az AirPods Max. Ez lehetséges? Megtehetik, hogy megtiltják, hogy rajtam legyen? Van erre vonatkozó szabály?

2024. márc. 15. 17:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll és, hogy értsem meg ha valaki más meg azt írja, hogy rajtam lehet??? Akkor valaki illesszen be egy erre vonatkozó szabályzatot, hogy mi lehet és mi nem lehet rajtam személyi igazolvány fotózáson mert én nem találtam ilyet az interneten! És szerintem meg ha az arcot nem takarja el és még ki is emeli az arcot, hogy láthatóbb legyen akkor nyugodtam rajtam lehet, én így gondolom! Tehát napszemüveg, szájmaszk nyílván kizáró okok, de egy AirPods Max ami nem takarja az arcot miért ne lehetne rajtam???
2024. márc. 16. 13:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem lehet rajtad.

Azért írja a bolond hogy rajtad lehet, mert nem tudja mi az az Aipods Max. Nem tudja hogy az egy nagy fejhallgató, ő csak a pici fehér bedugóst ismeri.

Nem lehet semmi a fejeden ami takarja, maximum szemüveg amit rendszeresen hordasz, mert anélkül nem látsz. Olvasószemüveg sem megengedett. Látszania kell a füleidnek is, mert az is egy ismertető jel: elálló, vagy fejhet simuló.

Igen, megtehetik hogy megtiltják és meg is fogják.

Ha akkora hatalmasnagy orbitális applefan vagy, akkor menj apple-ös pólóban.

2024. márc. 16. 14:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet majd rajtad, de szerintem egy tetkód a homlokodra megérne, hogy megmutasd mekkora fan vagy....
2024. márc. 16. 19:33
 14/15 A kérdező kommentje:

"Azért írja a bolond hogy rajtad lehet, mert nem tudja mi az az Aipods Max. Nem tudja hogy az egy nagy fejhallgató, ő csak a pici fehér bedugóst ismeri."

Hogyhogy? Az AirPods Max 2020-ban jelent meg, majdnem 4 éve. Ő valami időutazó, vagy mi?

"Nem lehet semmi a fejeden ami takarja"

Nem takarja az arcomat, még jobban ki is emeli!

"maximum szemüveg amit rendszeresen hordasz"

De én az AirPods Max-ot rendszeresen hordom. Mindig rajtam van.

"Látszania kell a füleidnek is, mert az is egy ismertető jel: elálló, vagy fejhet simuló."

Nem kell. Nekem a mostani személyi igazolvány fotómon nem látszik mert a hajam eltakarja!

2024. márc. 16. 22:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Arcképmás-felvételezés -re keress rá és meglátod.

"Hogyhogy?

Úgy, hogy bicikli belsőben nevelték a szülei. Kb mint téged.

2024. márc. 16. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!