HHC Gumicukor mit von maga után?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy egyik ismerősömnek vettem pár db hhc gumicukrot amit ő ki is fizetett, de ezen én nem profitáltam. Az ismerősöm elég sokat bevett belőle és rosszul lett, ezért az apja kihívta a mentőket. Szerintetek ilyenkor milyen büntetésben részesülhetek?márc. 7. 19:54
1/5 anonim válasza:
Ha THC tartalmú szert adsz el az kábítószer kereskedelemnek minősül attól függetlenül, hogy mekkora profitod volt rajta.
176. § (1) Aki kábítószert kínál, átad, forgalomba hoz, vagy azzal kereskedik, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, viszont ez nem valódi thc volt hanem hhc (HexaHidroCannabinol), és ez nem rég még magyarországon is legális volt. (Pontosan augusztusban lett illegális)
márc. 7. 21:49
3/5 anonim válasza:
#2: Az mindegy. A THC összes permutációjáért 2-8 év jár.
4/5 anonim válasza:
Ha eljárás alá vonnak akkor jó, ha megvan a számlája a gumicukornak. Ha augusztus 25 előtt vásároltad akkor nem lehet olyan nagy bajod belőle, akkor még nem minősült tiltott szernek.
5/5 anonim válasza:
#4 Tök mindegy, hogy mikor vetted, onnantól hogy tiltott szer, nem lehet nálad.
Egyébként, ha nem vagy büntetett előéletű, nem fognak lecsukni. Legrosszabb esetben felfüggesztettet kapsz.
Otthon kell használni és akkor nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!