Kínai rendőrség nálunk? Ezt hogy gondolták? Mégis mi alapján tesz egy másik ország belügyi szerve bármit is nálunk?
Ez senkinek se hajmeresztő?
Mégis a kínai rendőr milyen jogalappal jár el a magyar állampolgárokkal szemben?
Vagy tényleg arról van szó, hogy az itteni kínaiakat akarják csak ellenőrzés alatt tartani?
volt már ilyen?? hol, mikor?
amúgy az olaszoknál is tervezték a kínaiak, de ott nagy volt a felháborodás aztán nem lett semmi, ha jül tudom.
szerintem kifejezetten abszurd, hát jövőre meg az észak-koreai rendőrség akar igazoltatni? vagy mi ez ???
Pontosan az a céljuk, hogy az ellenzék komcsizzon. Már elő is került Észak-Korea. Pont ez volt a céljuk, és be is jön nekik.
Azért azt vicces látni, amikor a fideszes Döbrögik pöffeszkedve felosztják egymás között az országot, az ellenzék meg komcsizik. A fideszben meg az a hátborzongató, hogy még az ellenfelüket is képesek formálni.
Nekem az jutott eszembe , h titokban mennyi kínait akar betelepíteni a Fidesz, csak nagy számú kínai miatt kellhet kínai rendőr, egyébként mi értelme lenne.
Persze az is lehet, h kiadják pénzért a kínaiaknak a rendőri feladatokat, h a ner megint hülyére keresse magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!