Ha az edzőcipőnek a sarkában a szivacs kikopik 4 hónap alatt akkor azt kicserelik garanciába?
Persze a blokk megvan. 1 ev szavatosságot vállalnak.
Mostmár unom hogy mindegyik cipő igy megy szét.
Részletezem: A cipő most új. De ebből a tipusből ez már a sokadik. Mindegyiknek ugyan ott kopott el a sarka belül. A többi más cipők hasonlóak. De a lábam ekkora. Ezt összel szoktam hornani, egy fekete cipő. Értelemszerüen nyáron nem.
Gondoltam a cipésszel beletetetek a sarkába egy darab bőrt az nem fog elkopni. Viszont ha véletlen leválik a talpa akkor lehet hogy arra fognak hivatkozni hogy a sarkához hozzányúltam. Na most jön a szavatosság. ..Akkor igy hagyom es ha elkopik megint a sarka akkor visszaviszem. Ezért kérdeztem hogy erre érvenyesíthetek e szavatosságot.
7
Ez jó ötlet!
Nem lehet, hogy kifűzés nélkül veszed le-fel? Általában akkor kopik el ilyen csúnyán. Erre sajnos nem fogják megadni a garanciát.
Én is ilyen módon tettem tönkre a cipőimet sokáig, cipész ragasztott bele vékony bőrt. De mióta ki-befűzöm a cipőket, ez a fajta hiba sokkal később jön el, sőt, van, aminek a sarkát hamarabb lekoptatom a csámpás menésemmel, minthogy ez a hiba jelentkezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!