Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Saját köralakú széket készítek...

Saját köralakú széket készítek és ehhez keresek ülőpárna anyagot. Találtam egy szuper anyagot, 3-5 cm vastag fehér viszonylag kemény szivacsot, amelyet nagy gépek vagy tárgyak csomagolásakor szoktak használni a kartondobozon belül. Mi lehet a neve?

Figyelt kérdés
Keményebb és formatartóbb, mint a 3 réteg polifoam szivacs, de mégis elég puha hogy üljünk rajta. Mi lehet az anyag neve, vagy hol lehetne találni ilyet? Kérdezgettem bizonyos áruházak vevőszolgáltán, de nem használnak ilyeneket.

2021. szept. 7. 08:44
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Kárpitos szaküzletben vannak ilyen szivacsok mindenféle vastagságban, keménységben. Általában fantázia nevekkel látják el őket. Helyedben én felpattannék a netre, és kárpitos oldalakat nézegetve, különösen a szivacsokra koncentrálva biztos ki tudnám nyomozni a dolgot.
2021. szept. 7. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!