Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi az a Jus Bifos?

Mi az a Jus Bifos?

Figyelt kérdés

Vettem néhány éve egy kis horgásztavacskát. Van mellette a területemen egy büfé. Felszólítottam már többször, hogy fizessen bérleti díjat, de nem tette meg még eddig soha. (Jelképes, havi néhány ezer forintról van szó)

Az utolsó felszólításom után ma berontott az irodámba, és mindenféle hülyeségről beszélt, meg arról, hogy ő elbirtokolja azt a részt tőlem, meg valami Jus Bifosra hivatkozott, miszerint neki van joga szolgáltatni a területemen. Kerestem ezt a Jus Bifost, de nem találtam semmit róla. Tudna valaki segíteni ezzel kapcsolatban, hogy igazából mi is lenne ez?

márc. 4. 16:00
1 2
 11/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%
#9: igen. Aki kellően savanyú, az nyilván nem tartja viccesnek.
márc. 7. 18:27
 12/13 A kérdező kommentje:
#11: Megyek, beköltözök a spejzadba, de amikor kipaterolnál onnan, akkor előadom ezt a zagyva monológot, és egy garast sem fizetek majd, de persze maradok. Meglátjuk mit szólsz hozzá.
márc. 7. 22:38
 13/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
A leírásod alapján nálad nem ugyanaz történt. Úgyhogy maximum egy "nice try" lehet az akcióból.
márc. 8. 17:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!