Mi az a Jus Bifos?
Vettem néhány éve egy kis horgásztavacskát. Van mellette a területemen egy büfé. Felszólítottam már többször, hogy fizessen bérleti díjat, de nem tette meg még eddig soha. (Jelképes, havi néhány ezer forintról van szó)
Az utolsó felszólításom után ma berontott az irodámba, és mindenféle hülyeségről beszélt, meg arról, hogy ő elbirtokolja azt a részt tőlem, meg valami Jus Bifosra hivatkozott, miszerint neki van joga szolgáltatni a területemen. Kerestem ezt a Jus Bifost, de nem találtam semmit róla. Tudna valaki segíteni ezzel kapcsolatban, hogy igazából mi is lenne ez?
4: Így kezdődik a nóta, hogy:
"Vettem néhány éve egy kis horgásztavacskát."
Ha néhány az több mint 15 akkor elvi lehetőség van elbirtoklásra, de csak elvi. Rosszhiszeműen ugyanis nem lehet elbirtokolni, telekrészt meg pláne nem. A korábbi tulaj rendelkezett a tulajdonával, amikor eladta, az meg az elbirtoklás idejét megszakítja.
#1: Ügyvéddel még nem beszéltem.
#2: A horgászoknak. (Mivel ez egy horgásztó.)
#3: Basszus körülbelül ugyanezt adta elő a büfés. :0 Mi ez?
#4: Rendszeresen felszólítottam.
"#2: A horgászoknak. (Mivel ez egy horgásztó.)"
Milyen horgászok járnak a te magán horgásztavadhoz? Ismerősök? Vagy random idegen horgászok horgászgatnak a te magántavadon amikor kedvük tartja?
#7:
"#3: Basszus körülbelül ugyanezt adta elő a büfés. :0 Mi ez?"
Egy szánalmas próbálkozás a humorra.
#8: Igen, lehet horgászni a tavamon napijegy megváltása ellenében.
#9: Hát tényleg elég szánalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!