Elkaptak bolti lopás miatt, minden beismertem. Mikor kapom a levelet a bírságról? Mennyire számíthatok?
Figyelt kérdés
Felvettem egy ruhát, amin volt csipogó, de azt leszedtem, majd kisétáltam. 49 ezer ft volt. Elkaptak, rabosítottak, majd volt fotózkodás, ujjlenyomat, vallomás, minden.
Azt mondták, majd kapok ugyfelkapun egy vegzest.
Mi lehet ebben es mire szamithatok?
Ha penzbirsag, akkor mennyi lesz?
Erkolcsimben benne lesz? Idaig semmit nem kovettem el soha.
márc. 2. 14:54
12/15 A kérdező kommentje:
Azóta is várok, még semmi..
júl. 10. 19:30
13/15 anonim válasza:
egyebkent kapitanysagon neked is beolvastak a telfonod 'qr kodjat'?
14/15 A kérdező kommentje:
Aha, meg is lepődtem rajta. Azt hittem lenyomozzák majd a beszélgetéseket, vagy lehallgatnak innentől. Nem tudom miért végül, de talán csak a készülék beazonosítása miatt volt.
Viszont a kérdésedből gondolom nálad is hasonló a helyzet. Mesélsz kicsit nálad mi történt, mikor, milyen érték, hogyan viselkedtek veled, stb? Akár privátban is.
júl. 12. 00:42
15/15 anonim válasza:
Azt meg lehet kérdezni, hogy hány éves a kérdező ? (ha 18 alatt, akkor végeztek környezettanulmányt ?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!