Bolti biztonsági őrnek van joga ahhoz hogy fizetés után blokk alapján kipakoltassa valakivel a táskáját illetve a szatyrait? Főleg a Penny market kijáratától,úgy 30 méterre?
Figyelt kérdés
Ma láttam egy idős emberrel csinálta ezt a biztonsági boy a pennybe, kidobálta a földre a kajákat a rúd májast,párizsit,szét is gurult,az idős hölgynél semmit nem talált,majd elballagott,én meg utána szóltam miért kellett ezt csinálni? Erre támadólag jött felém mintha megütni akart volna hogy miért szólok be neki. Mondtam senki nem fél tőled,be fogunk irni a vásárlók könyvébe,de ha erősködsz rendőrt hivok. Te mit tettél volna?márc. 1. 14:18
21/39 DK-s válasza:
Nálam rendőrségi intézkedéssel végződött volna a történet.
Támadólag jött, meg ugatott?
Kb ezen a ponton rúgtam volna szájba.
99%, hogy nem hívott volna rendőrt!
22/39 anonim válasza:
Jaj istenem hogy bárki felül ennek az Andersennek.
Nyilván az egész kamu, arra megy ki a kérdés, hogy mindenki felhördüljön, aztán lincshangulatba szidják ezt a nemlétező biztonságiőrt.
23/39 A kérdező kommentje:
25ös épp akkor huzta el a belét amikor mondtam hogy hivjunk rendőrt. Látszik a 26osnak ez lehetetetlen szitu,lehet hogy ő is biztonsági őr.
márc. 1. 17:41
24/39 A kérdező kommentje:
azért az is durva hogy akinek a rendet kéne fenntartani,arra kell majdnem rendőrt hivni,nincs semmilyen szűrő amin ezek a kretének átesnek,gondolom 3 általános elég meg hogy légy tahó és kész,üdvözlöm köreinkben egy biztiboy fiut. ő is hozta a szinvonalat pedig nem sokat kommentelt ide. :-)))))))
márc. 1. 17:45
25/39 anonim válasza:
Neked is unalmas életed lehet, hogy ilyen meséket találsz ki hogy alatta folyamatosan spamelve commentelve őrjönghess a meséden.
26/39 A kérdező kommentje:
Pucuska erről lekéstél mert már kitárgyaltuk a trollkodásod nélkül a témát. Puszillak Pucus!
márc. 1. 18:12
27/39 DK-s válasza:
Kérdezőnek:
Én ennél kicsit drasztikusabb vagyok.
Az én reakciómra vagy megszégyenülten hátrálva lelép, vagy "megbaxom a száját". Vagy ő az enyémet.
De a lényeg, hogy ebből Ő sehogy nem fog jól kijönni. Vagy megszégyenítem, vagy szétcsapom, vagy komoly szinten rábaxik a zsarukkal ha ő lenne a jobb!
Nekem meg "írják a többihez". 🤣 Úgy szép az élet, ha zajlik.
28/39 A kérdező kommentje:
bizonyos szempontból megértelek dk-s
márc. 1. 18:52
29/39 A kérdező kommentje:
dk-s,én azt vártam hogy elöbb ő üssön,na utána az állát eltörtem volna.
márc. 1. 18:54
30/39 anonim válasza:
Nekem is volt hogy kipakoltatták a táskámat indoklás nélkül, természetesen semmit sem találtak, de még csak elnézést sem kértek a téves ellenőrizgetésért. Sparban, Lidlben is előfordult már ilyesmi.Ha van itt az oldalon biztonsági őr, tőle kérdezem, hogy mi alapján döntik el, hogy kit fognak ellenőrizni? Teljesen jogtalannak tartom, hogy az ember nem lopott semmit, mégis bűnözőként kezelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!