Támogatnád a kötelező kasztrálást cselekvőképtelen kiskorúak sérelmére nemi erőszak bűncselekményét elkövetők számára?
Támogatnám, hogy többet ne tudja megtenni senkivel. Csak az a baj, hogy akkor máshogy menne a bántalmazás, egyébként is az ilyen esetek nagy százaléka családon belül történik és nagyon nehezen derül rá fény.
Azt támogatnám, hogy a pedagógusok jobban odafigyeljenek a gyerekekre és ne hunyjanak szemet a bántalmazás jelei fölött, illetve megvédeni őket attól, hogy ők legyenek meglincselve, ha bejelentenek eseteket.
"Támogatnám, hogy többet ne tudja megtenni senkivel. Csak az a baj, hogy akkor máshogy menne a bántalmazás, egyébként is az ilyen esetek nagy százaléka családon belül történik és nagyon nehezen derül rá fény."
Most akkor támogatnád vagy nem?
Miért menne másképpen a bántalmazás? Vagy mire utalsz ezzel bővebben?
"Azt támogatnám, hogy a pedagógusok jobban odafigyeljenek a gyerekekre és ne hunyjanak szemet a bántalmazás jelei fölött, illetve megvédeni őket attól, hogy ők legyenek meglincselve, ha bejelentenek eseteket."
Azt én is támogatom, de ez egy másik kerdés a megelőzés vagy már csírájában észrevenni ezeket a szörnyetegeket. Itt viszont a téma arról szól hogy ha és amennyiben már megtörtént az ami jobb ha nem történt volna meg abban az esetben kasztrálni kellene e az ilyeneket.
Inkább kialakítani egy olyan területet Mo.-n, ahol távol élnek mindentől/mindenkitől, mint pl.: Szibériában és ne a társadalom, hanem saját maguk tartsák el magukat.
(Már látom előre, hogy ez sem lesz jó válasz...)
Nem.
Ezeket a szexuális zaklatásokat nem lehet bizonyítani, alapvetően bemondásra ítél a bíróság. Mi van ha kiderül, hogy meg sem történt? Rengeteg ilyen eset van. Hogyan adod vissza az ártatlanul kasztráltak tökeit?
Igazmondó Lákátos Eszmeralda azt állítja hogy megerőszakoltad.
Téged kasztrálnak mert a törvény az törvény.
Egyébként csak annyi történt hogy nem adtál neki cigit és berágott rád.
Továbbra is támogatnál egy ilyen törvényt ?
"1-es vagyok, leírtam, hogy támogatnám nem? Csupán azt is leírtam, hogy nem lenne végleges megoldás sajnos."
Én meg azt kérdeztem miért menne másképpen báltalmazás vagy mire utalsz ezzel? Nyilván az agyonlövés lenne a legegyszerűbb és legtutibb megoldás mert akkor már senkit nem bánthatna de ebben az esetben nem erről van szó viszont a kasztrálás nagyban gátolná ilyen bűncselekmények jővebeni elkövetésére tehát adott a kérdés hogy ha mégsem nyújt 100% védelmet akkor azon túl te mire céloztál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!