Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tényleg 5 évet kap, akinek...

Tényleg 5 évet kap, akinek van egy kiskorúról képe a telefonján vagy valakinek küldte?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy pl egy 18/20 vagy e feletti éves fiúnak ha van a telefonján vagy akarkinek elküldte messengerrn vagy bárhol egy képet egy kiskorúról pl 15-16 évesről az 5-10 év börtönt kap?

2024. febr. 22. 19:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
Ha Kaleta a vezetékneved akkor valami felfüggesztettel megúszod és egy párszázezres birsággal akkor is ha tízezernyi képpel rendelkezel.
2024. febr. 22. 20:39
 12/26 A kérdező kommentje:
Én és a barátnőm küldtünk egymásnak még 3 éve csak hogy már azóta mindkettőnknek új facebookja van igy megvan a régi messengerunkben ez baj? Mert nem lett kitorolve ja és nekem van olyan képeim haveromrol ahol felmeztelen pózólgat de nevet rajta meg van hogy boxerbe feszit nevetve ilyenek azokat szulinapjara csinaltam rola csak hat azt sem tudtam elküldeni neki szulinapjara mert azota nem tudok belepni a facebookomba de akkor meg a tesi öltözőbe amikor öltöztünk át és mindanyian boxerbe vagyunk és hülyéskedünk olyan videok is vannak ez baj? De ezek a videok mind abba a facebookomba vannak amibe nem tudok belepni
2024. febr. 22. 20:58
 13/26 anonim ***** válasza:
79%
Amit leírtál azért senki nem fog megbüntetni még ha valahogy a rendőrséghez kerülne,akkor se foglalkoznának ilyennel,eleve nem életszerű,h random tiniknek a facebookját nézegeti a hatóság, ezt max Észak-Koreában vagy Kubában vagy hasonló rémállamokban tudnám elképzelni.
2024. febr. 22. 21:05
 14/26 anonim ***** válasza:
63%
Mitől lenne rémállam Kuba? Szerintem nem elég ehhez a címkéhez autoriternek lenni.
2024. febr. 22. 21:13
 15/26 anonim válasza:
34%
És ha egy olyan személyről van videóm aki tiktok liveba csinálta magát félmeztelen és el van küldve nekem mesengeren de ez még tavaly nyáron volt és még meg van a video ezért ugye nem jár semmi? A srác azt hiszem 16-17 éves de ő csinálta direkt liveba magát
2024. febr. 22. 21:57
 16/26 anonim ***** válasza:

Nyilvan egy kep miatt nem fog kapni 5 evet

Az se mindegy, hogy milyen az a kep (mas megiteles ala esik, hogy egy 16 eves kislanynak latszik a cicije, vagy egy 12 eves kislanyrol keszul provokativ meztelen foto)

2024. febr. 23. 09:35
 17/26 anonim ***** válasza:
Orbán jó!! A pedó jó!
2024. febr. 23. 19:08
 18/26 anonim ***** válasza:
Na akkor gyorsan törlöm a tárhelyeket. 🤣😂😅😅
2024. febr. 24. 09:46
 19/26 anonim ***** válasza:
75%

Valahol ez nagyon beteg, hogy pont azt a korosztályt fenyegeti a jog, akiknek a legnagyobb a libidojuk.

A 11-edikes csaj kuld egy bugyis képet a két évvel felette végzett kiszemeltjének, hogy elcsabitsa, és ezzel gyakorlatilag börtönbe juttathatja a srácot, ha aznutobbi lusta azonnal letörölni a képet (sőt, ha letorli méginkább, mert ugyebár akkor leplezni próbálta!).

Ez van amikor frusztrált, aszex 60-as emberek írjak a jogot. Már elfelejtették milyen is kívánni a szexet 16-20 évesen. Amikor lényegében ez az élet értelme mindkét nemnek.

2024. febr. 24. 14:10
 20/26 anonim ***** válasza:
64%

16:

Na ez az!

Gimi 12-ikben semkit nem érdekeltek a 12 évesek, de a 16-17 éves röplabdás lanyokert megőrültünk. Az vicc, hogy ez a két korosztály egyben van kezelve jogilag, mint “gyerek”.

Az első csoportra max a kortársaik néznek nőként meg a valodi pedók, a 11-edikesek röplabdacsapatára meg minden egészséges fiú és férfi 10-100 eves kor között.

2024. febr. 24. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!