Lehet, hogy eltörtem az orrát a lányom férjének. Feljelenthet engem?
Figyelt kérdés
A lányom hazaköltözött, mert a férje megverte. Hevesen reagált, hogy a férjét félreérthetetlen helyzetben találta valakivel. "Lementem a kisboltba". Elmentem a házukhoz és lehet, hogy eltörtem az orrát. Őszinte leszek, szívem szerint megöltem volna, de ennyit nem ér nekem az élete a magam kárán, ezért csak ököllel arcon b@sztam és megfenyegettem.febr. 21. 19:17
1/7 anonim válasza:
Ez szerintem kitaláció. Ha nem, akkor nyilván feljelenhet. Miből gondolod, hogy nem?
2/7 A kérdező kommentje:
Mert a lányom nem akarja feljelenteni azt a rohadékot, csak elválni tőle, de ez nem változtat a tényen, hogy habár törése nem lett, nyoma igen a verésnek.
febr. 21. 19:22
3/7 anonim válasza:
Valljuk be egy lányát valóban szerető apa, vagy testvér hasonlóan reagálna. Nyilván vannak olyan módok, hogy nem ő "beszélget" el a hulladékkal.
4/7 anonim válasza:
Fel jelenthet de ti is őt amiért megverte a lányod, nyilván ez nem ment fel téged de ha nincs priuszod és együtt működsz akkor max felfüggesztetett kapsz.
5/7 Senior Séf válasza:
"Valljuk be egy lányát valóban szerető apa, vagy testvér hasonlóan reagálna."
Pedig előtte jó lenne a másik felet is meghallgatni. Egy megcsalásban jellemzően mindkét félnek benne van a keze.
6/7 anonim válasza:
Mi van, ha nő tette ezt és nem egy apa?
Ez kb. egy önbíráskodás volt: ha látleletet vesz, akkor ebből folytatás következhet...
7/7 anonim válasza:
#5: Ezt egy szakításról el lehet mondani, de egy megcsalásról nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!