Eltörtem egy hajléktalannak az orrát. Lehet következménye?
Figyelt kérdés
Úgy volt hogy odajött pénzt kérni, én nem viseltem ezt el olyat bevágtam az orrába hogy elesett utána 2x bele rúgtam a hasába. Lehet következménye ha kiderül?febr. 18. 12:48
2/14 anonim válasza:
Garázdaság, testi sértés. 3-5evre szamits
3/14 anonim válasza:
Lehetne olyan következménye, hogy pl elmész pszichológushoz.
4/14 A kérdező kommentje:
Persze anyázott is
febr. 18. 12:53
5/14 A kérdező kommentje:
Elfeljettem hozzairni
febr. 18. 12:53
6/14 A kérdező kommentje:
Elkezdett anyázni mikor nem adtam neki, utána történt ez
febr. 18. 12:54
7/14 anonim válasza:
Jaaa, értem. Semmit sem változtat a helyzeten. Keres pszichológust az irányíthatatlan agressziódra.
8/14 anonim válasza:
Jól tetted. Én se szeretem az erőszakos kéregető csöveseket.
9/14 anonim válasza:
...és volt annyi eszed, hogy ide még ki is írj egy beismerő vallomást. Gratulálok. Remélem, el is fognak meszelni.
10/14 anonim válasza:
Én is egyetértek, ezekkel így kell bánni, ebből értenek. Semmi joga odajönni és másokat zaklatni, tarhálni. Vagy ha igen ne csodálkozzon ha úgy jár.
Nyugi, semmi bajod nem lesz belőle.
Ti meg csókolgassátok a csöviket. Álnok képmutatók vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!