Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tegyek, sérti ez az...

Mit tegyek, sérti ez az oktatáshoz való jogomat?

Figyelt kérdés

Bevezette az iskolánk, hogy az órákról már egy perc késés után nem engednek be órára, és igazolatlan óraként fogják beírni, óra végéig a portán kell várnod, nem mehetsz be.

Nem fogadnak el semmilyen indokot ami nem igazolható, ha tömegközlekedéssel volt baj, ha rosszullét, nem fognak beengedni papír nélkül. Ráadásul gimnázium, és elmúltam 16 éves, szóval 10 igazolatlan és megszűnik a tanulói jogviszonyom.

Megtehetik ezt? Sérti ez bármilyen jogomat? Ha igen, kihez forduljak?

A válaszokat előre is köszi!! :DDD

febr. 13. 16:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%

#9 Ott a hiba, hogy ha a tanár késik az óráról akkor a diák késését senki nem veszi észre.

A diák a többi tanulását zavarja ha nem pontosan ér be az órára, ellenben ha a tanárt zárod ki emiatt, akkor ténylegesen sérülnek a tanuláshoz való jogaik, hiszen ők ott voltak, a tanóra pedig nem lett megtartva nekik, holott a késés miatt még meg lehetett volna.

De abban igazad van hogy ha valaki ilyen kőmerev rendszert akart bevezetni akkor az legyen valóban kőmerev és a tanár is mindig legyen pontos.

Én ezért nem szoktam szólni a diákjaimnak ha késnek, csak megkérdezem merre jártak, hiszen a becsengetéstől már az én felelősségem, velem kellene legyenek. Éppen így nekem is van hogy olyan ok miatt kések amit nem lehetett elkerülni. Én is elmondom nekik mi volt az oka, én is elnézést kérek a késésért és ennyi.

febr. 13. 22:18
 12/13 anonim válasza:
9 teljesen egyetértek!
febr. 15. 18:33
 13/13 anonim ***** válasza:
40%
nyisd ki az ajtot egy picit hogy halljak valaki jon, aztan fingjal be, a kezeddel legyezd be hogy lassak bemegy a gaz, majd csukd be ha kesel. Ekkora retardalt szabalyt az isten nem irt a biblibaba.
febr. 15. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!