Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lengyelországban kasztrálják...

Lengyelországban kasztrálják az elítélt pedofilokat, még az EU is szigorítja a pedofil törvényeket, csak mi haladunk visszafele?

Figyelt kérdés
2024. febr. 7. 09:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10 Orbánnak? Igen, tényleg szánalmas, hogy elhiszik az emberek, hogy ez gyermekvédelem.
2024. febr. 7. 09:48
 12/22 anonim ***** válasza:
12 Ehhez képest az ellenzék Pulai szintjén, Bedő (tudod a pedofil ped. asszisztens) szintjén mozog. Szóval a helyükben mélyen hallgatnék.
2024. febr. 7. 09:50
 13/22 anonim ***** válasza:
12, szerencsére én nem Pulai vagyok és nem Bedő -fogalmam sincs, hogy ők kicsodák-, úgyhogy, én leirhatom, azt, hogy, ami ebben az országban gyerekvédelem, az a gyakorlatan a homofóbia legalizálását jelenti, még a gyerek magasról le van tojva.
2024. febr. 7. 09:55
 14/22 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy a baloldaliak közül hirtelen senki nem ismer senkit:))

Lenyűgöző a tájékozottság a baloldali álláspontokról.

Homofóbia legalizálását? Szerencsétlenek azért vergődnek, hogy ki vannak rekesztve.

2024. febr. 7. 09:58
 15/22 anonim ***** válasza:

15, miért beszélsz rólam, 1/3 személyben?!

nyugodtan cimezheted ezt nekem, személyesen 1/2-ben is.

Nem vagyok harmadik személy.

2024. febr. 7. 09:59
 16/22 anonim ***** válasza:
16%
16 Látom átment a lényeg és kezdődik a terelés. Milyen eredeti, egy libsi sem próbálkozott még ezzel.
2024. febr. 7. 10:13
 17/22 anonim ***** válasza:

17, igen, valóban igazad van, neked egyes szám, második személyben van igazad.

Ez terelés. Terelés arról, hogy én szerintem az orbánkormány gyerekvédelem cimén legalizálja a homofóbiát az országban, miközben nemérdekli az, hogy a népszámlálási adatok és a születésszámok alapján egyértelműen kiszámolható, hogy mikorra fog elfogyni az ország.

Igazad van neked, kedves 17es válaszoló. Ilyen egy terelés.

2024. febr. 7. 10:16
 18/22 anonim ***** válasza:
18 Egy gondolkodó ember nem csak a problémát veti fel, hanem megnézi az alternatívákat is. A lehetséges megoldásokat, választási lehetőségeket. Válaszaidból egyértelmű, hogy ezt te elmulasztottad. Javaslom pótolni.
2024. febr. 7. 10:18
 19/22 anonim ***** válasza:
90%

19, elég kisgyermekes család van a saját környezetmben és eléggé ismerem a mindennapos problémáikat és mivel mi is gyereket szeretnénk a feleségemmel, hidd el, hogy pontosan tisztában vagyok vele, csakúgy, mint az én környezetem, hogy mit is jelent ebben az országban a gyerekvédelem. A homofóbia legalizálását, ami mögött nincs semmi más.

Fent leirtam, hogy néz ki egy magyar gyerek jelen helyzete, ezek a tapasztalatok, nem a sajtóból vannak, hanem a saját környezetemből.

2024. febr. 7. 10:22
 20/22 anonim ***** válasza:
20 Hagyjuk, látom nem érted...
2024. febr. 7. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!