Lengyelországban kasztrálják az elítélt pedofilokat, még az EU is szigorítja a pedofil törvényeket, csak mi haladunk visszafele?
Érdekes, hogy a baloldaliak közül hirtelen senki nem ismer senkit:))
Lenyűgöző a tájékozottság a baloldali álláspontokról.
Homofóbia legalizálását? Szerencsétlenek azért vergődnek, hogy ki vannak rekesztve.
15, miért beszélsz rólam, 1/3 személyben?!
nyugodtan cimezheted ezt nekem, személyesen 1/2-ben is.
Nem vagyok harmadik személy.
17, igen, valóban igazad van, neked egyes szám, második személyben van igazad.
Ez terelés. Terelés arról, hogy én szerintem az orbánkormány gyerekvédelem cimén legalizálja a homofóbiát az országban, miközben nemérdekli az, hogy a népszámlálási adatok és a születésszámok alapján egyértelműen kiszámolható, hogy mikorra fog elfogyni az ország.
Igazad van neked, kedves 17es válaszoló. Ilyen egy terelés.
19, elég kisgyermekes család van a saját környezetmben és eléggé ismerem a mindennapos problémáikat és mivel mi is gyereket szeretnénk a feleségemmel, hidd el, hogy pontosan tisztában vagyok vele, csakúgy, mint az én környezetem, hogy mit is jelent ebben az országban a gyerekvédelem. A homofóbia legalizálását, ami mögött nincs semmi más.
Fent leirtam, hogy néz ki egy magyar gyerek jelen helyzete, ezek a tapasztalatok, nem a sajtóból vannak, hanem a saját környezetemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!