Ha valaki az utcán a padon vagy egy parkban egymagában pl. gitározni gyakorol ahhoz kell engedély?
Én 2020ban nyáron bevállaltam ezt. 26 éve gitározom. Egyik este kijárási tilalom indulásakor kiültem az erkélyemre és letoltam egy buleriát.
Erre tapsvihar, meg még-még kiabálták mindenhonnan.
Utána a kijárási tilalom után
minden nap lementem az utcára, leültem egy padra és gitároztam.
Két barátom biztosított, mint figyelő ha jöttek volna a hazaáruló Orbán szolga rendőrök ba szakodni, de nem jöttek 1x sem. Az embereknek meg tetszett a flamenco, tapsoltak és a jelenlegi nőmet is ez idő alatt ismertem meg.
Szóval szerintem ne utca zenész legyél meg ilyenek. Hanem adj szerenádot a kiszemelt nőnek. Vagy vedd rá egy haverodat, hogy papi semmi sem ba sz oda úgy, mint hogy én a gitárral te meg egy szál rózsával. odamegyünk a nő ablaka alá és le toljuk.
2020ban amikor minden zárva volt, sehova se lehetett menni, ez tök jó program volt.
Kivéve mikor a kijárási tilalom miatt 2 alkalommal futni kellett a buta sünök miatt.
"odamegyünk a nő ablaka alá és le toljuk"
. Én azért még hagynék egy kis időt, mielőtt letolod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!