Hogyan tudnám vissza szerezni a pénzem?
Egy reklámban egy elég jó pénzkereseti lehetőséget ígértek. El is utaltam a megadott számlára a pénzt, viszont az ez utáni beszélgetések során elbizonytalanodtam a dologban. Megkértem, hogy utalják vissza a pénzt, de csak azt mondják, hogy kriptoban van, és nem lehet csak úgy kivenni, és majd holnap.
Utólag beláttam, hogy rossz döntés volt ilyet csinálni, tudom hogy én vagyok a hülye, meg is bántam. De ettől függetlenül a pénzem nincs meg.
Látom hogy hol van, egy weboldalon, de elvileg a brókernek kéne jóvá hagynia a kivételt, akivel beszéltem, ő viszont nem szeretné.
Mit lehet így tenni?
"Látom hogy hol van, egy weboldalon, de elvileg a brókernek kéne jóvá hagynia a kivételt, akivel beszéltem, ő viszont nem szeretné."
Kit erdekel mit szeretne a broker? A te penzed, nem az ove, tehat te rendelkezel felette, igy lenyegtelen, hogy a broker mit szeretne vagy mit nem.
""Látom hogy hol van, egy weboldalon""
Rossz hírem van, te csak egy weboldalt látsz... az nem a pénzed.
Csak nem annak a piramisjátékosnak utaltál, akik azt ígérték, hogy automatizált kripobefektetésekkel háromhavonta megduplázzák a pénzed? Nos ha igen, akkor annak búcsút mondhatsz, mert már lesittelték a szervezőket és szó sem volt kriptobefektetésről, csupán szimpla piramisjátékról.
De sosem értettem, hogy hogyan hihetik el ilyen sokan, hogy egy év alatt meg lehet sokszozni a pénzt legális módon. Ha így lenne, a gazdagok nem ezt tennék vajon? Ezek csak átverések lehetnek, amin a kisember csak veszíthet.
Most csináltam ilyet először, és utoljára is természetesen. Pillanatnyi elgyengülés volt, mivel most nem állok rosszul, de azért nem lett volna rossz valami háttér pénzforrás. De attól még hogy tanultam belőle, csak jó lenne valahogy vissza szerezni. Persze a válaszok alapján erről már kezdek letteni.
De azért köszi mindenkinek, aki időt szánt a válaszra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!