Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi úton-módon kaphatom meg...

Mi úton-módon kaphatom meg azonnal a kezembe a TAJ kártyám?

Figyelt kérdés
Felvettem a férjem nevét,emiatt kell az új kártya. De nekem nincs időm kivàrni a 60 napot mire kiküldik postán mert február 9.-ére kéne a kórházba. Már az összes iratom az új nevemen van,ezt a xart meg vártam hogy kiküldjék postán,mert az okmányirodàba azt mondták hogy ilyen okból automatikusan küldik az állandó lakcímre, és ingyenes.. hát nem is fogják küldeni,mivel a házasságkötés két éve volt, és külföldön..

jan. 23. 17:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Állandó lakcím,vagy jó a tartózkodási is? Mind a kettő fel van tüntetve a lakcímkártyàn.

jan. 24. 09:47
 12/14 anonim válasza:
10-es vagyok, elméletileg mindegy, csak valamelyik cím az adott egészségbiztosítóhoz tartozzon.
jan. 24. 10:51
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Idő közben megindítottam a házassági anyakönyvi kivonat postàzàsàt.
febr. 1. 00:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Vittem a házassági anyakönyvi kivonatot, és nem adták oda egyből, ugyanúgy kipostàztàk, úgyhogy feleslegesen kértem ki, és vártam a postát, hogy küldjék...
márc. 17. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!