Már nem bírom a zaklatást mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy idős hölgynél lakok albérletben egy szobát bérlek. A hölgy sajnos értelmi sérült. Én meg pszichés beteg. Mániája hogy engem zaklat hogy keressek neki párt, nem bírja a magányt, 1-2 szer segítettem neki, találkozó szervezésben meg ilyenek, de folyamatosan követelőzik és egyre erőszakosabb, számon kér, ha nemet mondok még nincs jó kedvem akkor sikit, ordibál, stb, még jó, hogy nem támad rám. Ezt megteheti egy főbérlő? Nekem is sok gondom van2024. jan. 14. 12:42
2/7 A kérdező kommentje:
Nem megoldható.
2024. jan. 14. 13:03
3/7 A kérdező kommentje:
Az egészségi állapotomból kifolyólag
2024. jan. 14. 13:03
4/7 A kérdező kommentje:
A bérlőnek is van joga a rendeltetésszerű használathoz
2024. jan. 14. 13:09
6/7 anonim válasza:
Vagy legalább kezd el reszelgetni őt.
7/7 anonim válasza:
Mi történt azóta? Sajnos ő beteg és ellátásra szorulna, vigyázz rád ne telepedjen. Szétnéznék a helyedben, milyen lehetőségek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!