Ezért kaphattam volna komolyabb büntetést?
Tegnap az egyik nagyobb áruházban voltam, ahol elég nagy tömeg volt. Én szabályosan közlekedtem, erre egy emberke (elmondása szerint) véletlenül nekem jött, amivel eléggé meglökött, és rálépett a bal lábamra, ami épp sérült, mert hétfőn körömvágás közben megszaladt az olló, eleg csúnyán belevágtam a húsomba, amit a balesetin láttak el. Amikor ez megtörtént a csávó annyit nyögött ki kicsit vicceskedve, hogy "jaj bocsi". Itt pattant el nálam a cérna, mire megragadtam a ruhájánál, arcon köptem és ellöktem + azt mondtam neki, hogy a k... any...at. Az emberke nekiesett a kenyeres polcoknak, amin nem volt semmi áru már, de 2 polcot leszakított és valami plexi lap is megrepedt. Szerencsétlenségre látta egy ott dolgozó, valószínűleg ő szólt a biztonsági őrnek meg a boltvezetőnek. Én beálltam a kasszába, ahonnan kiszedett az őr meg a boltvezető, meg az a szerencsétlen. Hátra mentünk, számonkértek, hogy mi volt ez, elmondtam, amit itt is leírtam. Megkérdezték azt, aki nekem jött, hogy akarja, hogy rendőrt hívjanak, mondta, hogy nem, bocsánatot kért, meg kezet akart fogni, amit én nem fogadtam el. Ő lelépett, nekem meg elmondták, hogy nem tesznek feljelentést, amennyiben kifizetem a kárt. Ebben közrejátszik az is, hogy a biztonsági őrt ismerem. Elkérték a nevemet meg a számomat és majd hívnak, ha tudják mennyi a kár. Azt elismerem, hogy hibáztam, de én őt is hibásnak érzem, még ha véletlen is volt, mert kb. friss seb van a lábamon, ami egyébként annak hatására,hogy rálépett durván vérezni kezdett, a bolt után mehettem a sürgősségire újra, mert tocsogott a vér a cipőmben, amit dobhatok is ki, mert áll benne a vér.
Ha rendőrt hívnak mit kaphattam volna ezért, úgy hogy kvázi ő konkrétan sérülést okozott nekem, én meg csak ellöktem őt, amitől neki semmi baja nem lett?
A kamera is látott, tuti! A hozzáállásod elkeserítő :(( elkellett volna fogadni a bocsánatkérését! Az meg hogy te megvágtad a lábad ujját, azt ő nem tudhatta, én is így tettem volna mint a te gyanúsítottad, de ha lett is volna a fejembe tuti neked is megyek! nem tűröm az ilyeneket!
A könnyű testisértés akkor büntethető ha szándékos, ez attól több volt itt..
Két évig terjedő szabadságvesztés
-Közérdekű munka
-Pénzbüntetés
Érdekesen alakítod a történetet. Itt csak te vagy a hibás, és szerintem örülj, hogy nem csapkodták ki a fogaidat.
Képzeld el, hogy ez az eset fordítva történik: rálépsz valaki lábára, mondod, hogy bocsi, erre falhoz vágnak. Ebben az esetben mit csináltál volna?
Vajon egy izomköteggel is mertél volna így arcoskodni, svájcinégerkém?
Amúgy miért nem magadat vágtad a falhoz, amikor olyan hiperbéna voltál, hogy belevágtál a saját lábadba?
"Képzeld el, hogy ez az eset fordítva történik: rálépsz valaki lábára, mondod, hogy bocsi, erre falhoz vágnak."
Nem képes elképzelni, mert csak egy ostoba húsrobot, egy nulla, ösztön lény, ami képes körömvágó ollóval úgy megszaladni, hogy aztán tocsog a vér a lába alatt.
Be voltál akkor is drogozva és már hiányzott a következő löket, ugye tesa?
Egy hulladék vagy. Remélem egyszer rossz emberbe kötsz bele és helyre teszik a nyomorék fejedet!
"Max felfüggesztett, ha még nem voltál büntetve."
Az ilyen emberek nem valók a társadalomba, a békés, normális emberek közé. Egyértelműen el kellene őket különíteni valami állatkertbe, a pirosseggű páviánok mellé, hogy egymást köpdöshessék! Remélem majd szigorítanak a törvényeken és kiválogatják végre a selejtet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!