Be kellene-e tiltani a fürdőkben a fotózást?
19: Jajj igen, mert ez annyira valós probléma. Nem vagyok nagy fürdőző, mert amúgy én is szégyellős vagyok de amikor voltam Rudasban vagy Veli bejben akkor konkrétan nem emlékszem hogy egyáltalán bárkinél telefont láttam volna. A vízbe nem viszünk telefont, kint meg nem hagyjuk. Törölközőn kívül más nem volt nálunk, telefont leadtuk értékmegőrzőbe. Szerintem egy darab szelfiző, fényképező ember sem volt ott... Lehet van ahol több lehetőség van rá, meg érdemes, meg vannak emberek akik odahurcolják magukkal a telót de ez azért nem egy olyan jelenség ami ellehetetleníti a fürdőzést. Nem csak ezek a turistaközpont fürdők vannak, és még azokban is vannak nyugisabb időpontok. Legtöbben nem fotóznak, ha meg ne adj Isten készül egy amin rajta vagy akkor azon nem te vagy a lényeg, jó eséllyel olyan kép ami alapján még anyád sem ismerne fel.
Én egyszer egy koncertről néztem a közzétett képeket, én igazából találni akartam egyet amin rajta vagyok, mert olyan halkonzerv feeling volt hogy én ott nem szelfiztem de örültem volna egy emléknek. Első sorban álltam. Egy kép volt amit oldalról lőttek és látszott rajta kb a hajam meg a karjaim a levegőben. A többin egyáltalán nem voltam rajta. -.-
Erről ennyit. Aki paranoiás/kórosan önbizalomhiányos az meg pszichoterápiára járjon inkább. Egyik munkatársam volt ilyen, teljesen felháborodott amikor, egyszer az utcán sétáltunk egy rendes stáb éppen felvételt készített. "Nem igaz, hogy mindenhol már kamerázzák az embert". Szoktak a hírekhez ilyen felvételek lenni, hogy sétálnak az emberek az utcán, mennek az autók stb. gondolom valami ilyesmit készítettek. Uh, mondom persze biztos csak miattad jöttek ide...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!