Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Normális kritikát véleményt...

Normális kritikát véleményt megfogalmazni a kormányról, országról az interneten, vagy akár itt, lehet belőle bajom?

Figyelt kérdés
Ezekből bármit kinéznék nem is említek politikust stb..Abból, hogy ezzel azzal van gond, ezt a pártot nem szeretem, nem hiszem, hogy lehet baj. Tiszta kommunizmus, hogy attól is rettegni kell, ha elmondod a politikáról, regnáló kormányról a véleményt. Egyre több helyen, ha nem vagy Fidesz szavazó, hátrányod lehet.
2024. jan. 2. 15:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem számítasz (magamat is ideértem, nem akarlak megbántani) mondhatsz amit akarsz, nem érdekli őket. Ha ismertebb ember vagy és a legcsekélyebb kritikát megfogalmazol, azonnal rád repül a slepp és megpróbálnak lejáratni, lehetetlenné tenni.
2024. jan. 2. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Amíg a média sima leuralásåval is tudnak nyerni addig nincs.

Viszont tuti, hogy az ide válaszoló demokrácia pårtikat nyilvántartják mint közellenséget a gonosz patkányok.

2024. jan. 2. 15:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ugy van, hogy ha már nagyon sok emberhez eljut, amit mondasz, akkor kezdenek foglalkozni veled
2024. jan. 2. 15:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

valami lehet benne amit mondasz, például inzultációs kérdőívet se kapok soha.

2024. jan. 2. 15:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Engem rendszeresen hívogattak is és huu mit kaptam, hogy közöltem, nem veszek részt benne és töröljenek a listáról. Lehet nyilván vagyunk tartva azóta valahol, ahogy van Kubatov-lista lehet ilyen is.
2024. jan. 2. 15:36
 6/9 DK-s ***** válasza:

Ez már kezd kicsit összeesküvés-elmélet felé tolódni.

Én is feltételeztem ilyesmit, és módom volt az ellenkezőjéről megbizonyosodni. Egy pécsi illetőségű, NER cégnél melóztam, és össze-vissza mentünk egy kollégával az országban. A bedőlt devizahitelesek államilag megvásárolt ingatlanait kezelte a vég, afféle mindenes "TMK"-sok voltunk.

Aztán szóltak hogy egy hét Budapest, Novák Katika köztársasági elnöki rezidenciájában fogunk tatarozni. Burkolás, festés, stb ...

A neveket és az adatokat előre le kellett adni, és csak engedélyezett személy mehetett. DK párttag vagyok, ennek ellenére ott dolgozhattam.

Gondoltam, lehet hogy elnéztek valamit, és mivel a beléptetésnél minden nap át kellett adni a fegyveres biztonságiaknak a személyit és a lakcímkártyát, ezért csináltam egy próbát. Egyik reggel "véletlenül" összefogtam a személyi és a lakcímkártya közé a DK párttagsági kártyát is, és úgy adtam oda. A lecsekkolás után mind a hármat visszakaptam, szóvá sem tették, ugyanúgy dolgozhattam tovább.

2024. jan. 2. 18:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó arra alapozod, mert megengedték, hogy DK-sként kifesd Katka lakosztályát?? 🤣🤣🤣 Még szerencse, hogy nem volt kitétel, hogy csak Fideszes festheti a falat. Ennek örülsz??? Szerintem meg igenis van megtorlás, illetve olyat is hallottam, olvastam hírekben hogy valakit beperelt egy politikus, mert azt írta neki kommentben, hogy "hülye". Szerintem alapjáraton a politikusok közszereplők, véleményt mondhatsz,.de aztán ki tudja.
2024. jan. 2. 18:52
 8/9 DK-s ***** válasza:

Hát nem biztos hogy jól tették, hogy beengedtek! XD

Mivel szabadon mozoghattunk a rezidencián, egy délután a teljes épületet bejártam, miközben telefonnal felvettem mindent, erről van egy 11 perces videóm.

Az agyad eldobnád ha látnád, milyen luxusban, mekkora alapterületű házban lakik. Külön szint a szaunának, a moziteremnek, külön terület a konyhai személyzetnek személyzeti bejáróval, külön földalatti szint a bentlakásos biztonságiaknak, ....

Majd még kitalálom, hogy mi legyen a videóval. XD

2024. jan. 2. 19:01
 9/9 DK-s ***** válasza:
Csak WC-ből és fürdőszobából van 6.
2024. jan. 2. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!