Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fenyeget a lány exe,mit tegyek?

Fenyeget a lány exe,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kis városban lakok ahol megismerkedtem egy lánnyal pár hete,szoktunk találkozgatni is de pár napja teljesen pokol az életem.Történt múlt héten hétfőn hogy egy srác rám írt facebookon hogy hallotta hogy ezzel a lánnyal találkozgatok és hogy jobb ha még most időben elfelejtem vagy bajok lesznek.Nem tulajdonítottam nagy figyelmet neki,letiltottam.Említettem a lánynak,mint kiderült a srác tényleg az exe aki egy elég "híres" bajkeverő a környékünkön (nem is értem hogy jöhettek össze,teljes ellentétek)Történt szerdán délután egy eset, amikor hazafelé indultam munkából, odajött hozzám 2 nem ma barnult figura (az egyik a srác volt)hogy kaptam egy utolsó figyelmeztetést,ők nem szakítottak csak szünetet tartanak és végleg szálljak le róla,"milyen kár lenne ha ennek a "szép kis autónak baja lenne"mondattal.Nem vagyok egy nyuszi,de megmondom az őszintét ő nem az a kategória akivel elbírnék,nem hogy ha ketten vannak vagy akár többen.Az is elhangzott hogy ha rendőrséggel próbálkozok,idézem "összecsomagolva törött kézzel lábbal nem igen fogsz neki tetszeni" Ti mit tennétek a helyemben? Volt már valakinek hasonlóval dolga? 21/f
2023. dec. 29. 17:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
75%

"kínáld kicsit meg vele a fogsoraikat"

Önbíráskodás, mehetne a dutyiba! Olyan növel összejönni, aki cigánnyal járt, az olyan, mintha cigánytelep mellé költöznél!

2023. dec. 29. 18:34
 22/29 anonim ***** válasza:
74%
A kutyától, kígyótól, póktól nagyon félnek a cigányok. Annyira jól néz ki, hogy egy c után is belerakod a f?
2023. dec. 29. 18:35
 23/29 anonim ***** válasza:
91%

Ha érdekel a kriminológia, a 90es években hasonló ügyek miatt voltak a legnagyobb szúrkálások, zsarolások, majd bebörtönzések.

Míg al caponét adócsalással.

A 90es évek 130 kilós tétovált kopaszait ilyen ügyek miatt sittelték le.

Am én a helyedben elgondolkoznék ezen a csajon, mert így, hogy nem tesz semmit, csak nyugtázta, ezzel ezt mondja

-harcoljatok értem. Mivel olyan értékes vagyok, hogy én ezt megérdemlem.

Tehât a jelek szerint neki tetszik ez a szitu.

Külønben ő tenne feljelentést, zaklatás miatt, mert tuti hogy volt.

2023. dec. 29. 18:40
 24/29 anonim ***** válasza:
95%

Egyébként valószínű a nő is megéri a pénzét. Kezdjük ott, hogy senki nem szokott véletlenül összejönni alvilági alakokkal, főleg ha még közismert is. Szóval neki ez imponált, és ennyire nincs erkölcsi érzéke sem. Aztán ki tudja miket követett el valójában még, hogy ez a jóember ennyire ráindult. Lehet semmit csak otthagyta, az ilyen agresszív hülyéknek ez is bőven zaklatási indok. De az is lehet hogy megpróbálta leuralni vagy játszmázni vele, lehúzni, manipulálni, flegmaság, hazudozás akármi. Aztán most eljátssza az ártatlant, ebben ezek nagyon tehetségesek pl. Meg akár még hogy te védd meg, mert őt üldözik miközben teljesen ártatlan :D

Szóval kérdező, én a helyedben ezen a nőn is alaposan elgondolkodnék. És nagyon odafigyelnék arra hogy mikor mit mond. Az első jelre ahol megérezném hogy nem őszinte, repülne. És egy gonddal kevesebb.

Ja a másik dolog, újíts be valami önvédelmi fegyvert szerintem is, mert esélyes hogy a közeljövőben szükséged lehet rá. Bárhogy is alakul, ez jó ha nálad lesz, ne érjen készületlenűl semmi.

2023. dec. 29. 18:47
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a tapasztalat hogy a hasonló cigók primitív emberek a szép szóból nem igazan értenek !
2023. dec. 29. 19:10
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, a fejemet rámerném tenni, hogy a kérdező barátnőjének exe itt irogat. Ezt az elánt, ahogy a kislányt próbálják előtted lejáratni, csak az teszi, akinek a lány iránt van valami.. Döbbenetes az előadás..
2023. dec. 29. 19:14
 27/29 anonim válasza:
92%
Nem fog senki semmit tenni, más országba mentünk tovább jöttek mailek, pisztollyal fenyegetés, rendőri feljelentés és nem lett semmi. Amíg a vér nem folyik jelszó. Csak az a kérdés kié. :(
2023. dec. 29. 19:53
 28/29 anonim ***** válasza:

14: ez a távolságtarósdi csak elméletben cseng jól. Ezek a genyládak sose intézik személyesen a piszkos ügyeket. Mindig van olyan haver aki 1-2 deákért odamegy és a szart is kiveri a masikból. Nekem van ismerősöm akit olyan vert meg ugyan ilyen címszóval, akivel a büdős életben nem találkozott, de tudni lehetett, hogy a haragos küldte. A fél világ ellen nem kérhet senki tavolságtartasit, és mindig lesz aki elvégzi a mocskos melót! Aztán bizonyítsd be, hogy a masik bérelte fel...

A kérdezőnek azonnal dobnia kellene a csajt, hacsak nem akar egy ilyen nárci áldozata lenni. De ha marad is, még lehet a nő lesz az aki kihasználja, és kiforgatja mindenéből a kérdezőt.

2024. jan. 1. 16:04
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem a férje látogasd meg egy hétvégi ebédnél egy nagyméretü csákánnyal ismertesd meg vele a sátán világát!
2024. jan. 18. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!