Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fenyeget a lány exe,mit tegyek?

Fenyeget a lány exe,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kis városban lakok ahol megismerkedtem egy lánnyal pár hete,szoktunk találkozgatni is de pár napja teljesen pokol az életem.Történt múlt héten hétfőn hogy egy srác rám írt facebookon hogy hallotta hogy ezzel a lánnyal találkozgatok és hogy jobb ha még most időben elfelejtem vagy bajok lesznek.Nem tulajdonítottam nagy figyelmet neki,letiltottam.Említettem a lánynak,mint kiderült a srác tényleg az exe aki egy elég "híres" bajkeverő a környékünkön (nem is értem hogy jöhettek össze,teljes ellentétek)Történt szerdán délután egy eset, amikor hazafelé indultam munkából, odajött hozzám 2 nem ma barnult figura (az egyik a srác volt)hogy kaptam egy utolsó figyelmeztetést,ők nem szakítottak csak szünetet tartanak és végleg szálljak le róla,"milyen kár lenne ha ennek a "szép kis autónak baja lenne"mondattal.Nem vagyok egy nyuszi,de megmondom az őszintét ő nem az a kategória akivel elbírnék,nem hogy ha ketten vannak vagy akár többen.Az is elhangzott hogy ha rendőrséggel próbálkozok,idézem "összecsomagolva törött kézzel lábbal nem igen fogsz neki tetszeni" Ti mit tennétek a helyemben? Volt már valakinek hasonlóval dolga? 21/f
2023. dec. 29. 17:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%

Első körben szólnék a barátnőmnek, hogy megfenyegetett az exe. Tegye helyre a dolgokat. Aztán elgondolkodnék, ha egy ilyen típusú emberrel volt együtt korábban, akkor vajon most mit keres mellette?

Ha a csaj nem tesz semmit, akkor inkább lépnék, boldogítsa a két örült tovább egymást.

2023. dec. 29. 17:29
 12/29 anonim ***** válasza:
36%
Az ő f volt a szájában. Erre gondolj.
2023. dec. 29. 17:45
 13/29 anonim ***** válasza:
87%

Nos a legértelmiségibb csajnak is van, hogy az ilyenek jönnek be, ez alapján nem lehet egy lányt megítélni.

Az egész a csaj dolga ezt elintézni, az exe meg azt hiszi, hogy még a Csengő Zolis meg Mónika showos idők vannak, amikor tényleg voltak ilyenek. Amíg a csaj elintézi, te csak felszerelsz egy testkamerát meg rögzíted az audiot is, beszerzel egy paprikasprayt és ennyi. Legközelebb kiröhögöd a csávót, ha meg támadni akar lefújod valami erös gyomírtóval, a felvételt meg beviszed a zsaruknak, hogy ezek voltak, ez történt.

2023. dec. 29. 17:53
 14/29 anonim ***** válasza:
Van autód, szóval felnőtt ember vagy. A felnőttek az ilyet úgy intézik, h bebattyognak a rendőrségre és feljelentést tesznek, esetleg távoltartásit kérnek, stb. Nem fosni kell az ilyentől, hanem megszabadulni tőle. Ez a keménykedés oviban menő volt, de a nagyvilágban max akkor működne, ha valami übernagyarc maffiózó sittes, amit erősen kétlek az alapján, amit leírtál.
2023. dec. 29. 18:08
 15/29 anonim ***** válasza:
36%
Ha összefeküdt a csaj egy c*gánnyal, akkor felejtős! Nem azért, mert fenyeget az exe, hanem azért, mert a csaj ezzel le is járatta magát. Keress normális partnert, mert ebben szerintem már kutya macska megfordult!
2023. dec. 29. 18:08
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

A , lelépsz csajjal együtt

B, hivod a betyár sereget, ők fognak beszarni és szeretik a sötét bőrűeket zaklatni!

2023. dec. 29. 18:09
 17/29 anonim ***** válasza:
#16 aha, a betyársereg aztán rohadt menő, ha van ott nagyon jó ismerősöd, amúgy le se fognak szarni. Nem fognak egy idegen miatt vonulgatni és kockáztatni a balhét.
2023. dec. 29. 18:12
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
15: miért ne feküdhetett volna le cigánnyal? Rasszista vagy? Fehérként sose értettem az ilyet, nekem is volt csajom akinek elöttem néger csávója volt, na meg most itthon a sok filippínó már magyar lányokkal sétál kézenfogva.
2023. dec. 29. 18:13
 19/29 anonim ***** válasza:
63%
18#: van egy szint, ami alá nem megyünk. Ha egy csaj összefekszik egy cigánnyal, akkor nem ideális partner, mert nincs meg a közös nevező, ennyi.
2023. dec. 29. 18:16
 20/29 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező én a helyedbe tennék be egy bazinagy kerékkulcsot a csomagtartóba ha meg megint odatéved hozzád az a két egyén kínáld kicsit meg vele a fogsoraikat. Ezekken a rendőrség sem tud mit kezdeni sajnos nem veszik eléggé komolyan. Szóval itt vagy te csinálsz belőlük fasírtot vagy ők belőled.
2023. dec. 29. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!