Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szomszédom tovább adta a...

Szomszédom tovább adta a szociális tüzelőt én megláttam és készítettem róla egy képet ,ezért felakar jelenteni,lehet belőle bajom?

Figyelt kérdés
2023. dec. 9. 15:41
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
reméljük igen. Mindenki gyűlöli a besúgókat
2023. dec. 9. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Spicili gyökér
2023. dec. 9. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Nyerészkedésért a szomszéd bajba kerülhet,ezért akar feljelenteni.
2023. dec. 9. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegi jogszabályok alapján, amíg az engedélye nélkül készített képet magáncélra használod, addig nem tud feljelenteni miatta. Ha továbbküldöd másoknak, vagy feltöltöd valahova, akkor viszont lehet belőle problémád.
2023. dec. 9. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
Ijj de proliság ez az egész:D
2023. dec. 9. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk, nem tudom, hogy a szoc. tüzelő továbbadása bármilyen szabályba ütközne-e, ill. visszaélésnek számít-e.

Nyilván ha az illető nem ott lakik, csak kamuból oda van bejelentve, és valójában jogtalanul igényelte, nem is kell neki oda, akkor igen, de így...

Amúgy meg engedély nélkül nem fényképezgethetsz senkit, max ha bizonyítékként használhatod. Viszont facebookra, youtubera nem teheted fel.

2023. dec. 10. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!