Mit tegyek, ha át akarták verni?
Figyelt kérdés
Egy nénitől bérlek szobát, akinek szociális segítői vannak, és neki kell az albérleti díjat megfizetni. Minden hónapban adnak átvételi elismervényt. Egyébként nagyon rafináltak és rossz a kapcsolat. Ma vittem be nekik a pénzt, egy olyan átvételi elismervényt akar adni, ami az ő példányuk volt, csak átfirkálták rajta a dátumot december 6-ra. Nem mertem ezt elfogadni kértem hogy írjon másikat, aztán feldühödtek, és azzal provokáltak, hogy ugye tudom azt hogy januártól többe kerül a lakbér az infláció miatt, ami legalább 15 százalékos emelést fog jelenteni. Mondani akartam neki, hogy ez majd meglesz hivatalos formában, majd akkor ki lehet számolni. De nem engedték beszélni, azt mondták azonnal menjek ki az irodából, én mondtam hogy nem megyek ki, amíg nem reagáltam az inflációs dolgokra. Azt mondta még csak december van majd januárban meglátjuk. Erre kiment az irodából a gondozó. Jól tettem hogy az átjavitott elismervényt nem vettem át? Mikor kérdeztem, hogy miért javította át, azt mondta hogy nem javította át. Hülyének akartak nézni, és én erre reagáltam, erre még jobban támadtak. Mit lehetne csinálni? Ha nem figyelek, bajom lesz előbb utóbb2023. dec. 8. 12:21
11/11 anonim válasza:
Ha erre van valami bizonyítékod, az plusz jó. Hát szimplán az is lehet, hogy csak iszonyat bénák, és nem tudják, hogyan kell azt kezelni, de ennek az esélye 0,000001%.
#5 nem felejtettem ki, olvasd el az első sorom, és gondold át a lényegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!