71%-os az egézségkárosodásom paranoid skizofrén és bipoláris személyiség zavarom van 12 féle gyogyszert szedek, képtelen vagyok a munkára. 27 ezer forintra vagyok jogosult. Ti mit tennétek a helyemben?
Ez nudli, és akármilyen extra segélyt kérnél, az is nudli lesz.
remélem, legalább a közgyógyellátási igazolványt elintézted. Járhat még egy kis ez-az amit igényelhetsz talán az önkormányzattól, de főleg a Fidesznek hála sok jóra ne számíts!
1. Sok baromságra lásd: foci/színház/gyökér politikusok szerelem projektjeire/korrupcióra megy el a pénz.
2. Öregszik el a társadalom->csökkenő bevétel növekvő kiadások
3. A magyarok egészségtelenül élnek->csökkenő bevétel növekvő kiadások
Ebben a rendszerben magadnak kell kikaparnod a gesztenyét. Annyi könnyítés van hogy kis ésszel el tudod rejteni a bevételeid így megúszod az adót.
Nem tudom hogy pontosan mik a körülményeid de tanulni sose késő és itt nem egyetemre gondolok hanem a netre millió egy ember köztük én is egy sz#r érettségivel lettem 3d grafikus(közmunkás családból indulva). De ha nincs affinitásod a dologhoz akkor ott a kosárfonás és egyéb kézműves szakmák amivel pénzt kereshetsz/karriert építhetsz.
Az államról mondj le az is lemondott rólad.
Járj utána alaposan, mert úgy szól a heteo keresztény fidesz egyik aranyköpése: Senkit sem hagyunk az út szélén.
Vagy ha mégis, akkor ott az RTL Házon kívül műsora, ahol hírverést miatt a nyílvánosság adhat lehetőséget.
Kíváncsi vagyok, hogy a fideszesek hogy tudnának egy ilyen ember szemébe nézni.
Jézus tuti, hogy tűzijátékban égetné el a pénzt a szegény emberek megsegítése helyett, ugye? Nálunk kell kb. az egész világon a legtöbb pénzt erre is elégetni... ja ebben is van korrupció, nem is kevés, de biztos, ezt is Isten dicsőségére történik, ugye?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!