Betegségeim miatt nem tudok eljutni az okmányirodába, de szükségem lenne érvényes személyi igazolványra. Hogy tudom, mely szerv által indítványozni ezt? Vagy kinek, kiknek a meghatalmazásával?
Nicns útlevelem és semmi egyéb érvényes okmányom.
A betegségeimről nincs papírom.
Csakhogy ez nem ilyen egyszerű az esetemben 1-es és 3-as.
Bocsánatot kérek 2-es, de nem szeretném megválaszolni a kérdésedet. Nem mozgásban vagyok akadályozva, más jellegű betegségek akadályoznak. Mivel korántsem gyakori betegségek – és esetemben már igen előrehaladott fázisban vannak, ami ugye tovább nehezíti a megértést –, illetve mivel vannak tapasztalataim a meg nem értések terén (a betegségeimről), ezért jobbnak látom nem közölni. Már meg is jelentek a mindentudó okoskodók, ráadásul ketten is. És a legvalószínűbb, hogyha mások ezt a hozzászólást olvassák, akkor tovább fog bővülni a számuk.
Há majd Jani házhozmegy! Főleg csak úgy bemondásra. Felhívod, hogy szija, nem akarok menni de kéne egy igazolvány, gyere már fel, kapsz érte puszit!
És rögtön jön soron kívül hozza a cuccot, és megcsinálja neked. Még meg is kérdezi, hogy ne vásároljon-e be neked útközben, ki se kell fizetned. Virágot is hoz, ha nő vagy.
Nem agorafóbia, nem mentális dolog.
A betegségeimből kifolyólag nincs munkám, családtagokra voltam és vagyok utalva már egy jó ideje, meg ismerősöktől halmoztam fel tartozásokat, meg kértem kölcsönöket, hogy a helyzetem (és ezzel a betegségeimet is) megoldjam.
A vásárlást családtagok által oldom meg.
Igen, tudom, hogy úgy tényleg nehéz, de szeretném megkímélni magam és nem célpontnak kitenni magam a lelki gyilkosoktól és a trolloktól, meg azoktól, akik nem igen értelmesek, és akiknek nincsen nagy ismeretük. Ilyenek nem kevés számban vannak ezen az oldalon. Ráadásul mindegyikre a gyorsalkodás, a megfontolatlanság és a nem gondolkodás jellemző. Számos kérdést tettem fel erre az oldalra (ennél a kérdésnél mindegyik könnyebben megválaszolható), amiben vannak átfedések vagy logikailag könnyen következtethető, hogy én vagyok (vagy lehetek) az. És természetesen tervezek még a helyzetemmel kapcsolatban kérdéseket feltenni, ezért szeretném megkímélni magam a már említett negatív tulajdonságokkal rendelkező emberektől. Mint írtam, hogy mivel ezek nem hétköznapi betegségek*, ezért nem igen tudom és szeretném nyílttá tenni ezeket.
*az egyikre orvosok se tudnak mit mondani. Ezt a többi sorstársaimtól tudom, akik nincsenek ilyen mértékben hátráltatva az életben – lásd: "esetemben már igen előrehaladott fázisban vannak" –, és nekem más betegségeim is akadályoznak, amikben viszont nem igen találok sorstársakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!